Big Brother yıldızı Stephen Bear, sevgilisi Jessica Smith ile Türkiye’de çektiği seks videosunu Twitter’da paylaştı! Olay görüntüler…

featured

İngiliz televizyon yıldızı Stephen Bear, geçtiğimiz yıl bir kadınla ilişkiye girdiği sırada odaya gizli kamera koymuş ve o anları sosyal medya hesabında paylaşmıştı. Bu olay üzerine kendisine dava açılan ünlü yıldız bu sefer de başka bir rezilliğe imza attı.

Stephen Bear, Türkiye’de tatildeyken 22 yaşındaki kız arkadaşıyla cinsel ilişkiye girerken çektiği videoyu dört yıl sonra Twitter hesabından paylaştı.

Eleştirilere rağmen videoyu silmedi

O dönem birlikte olduğu Jessica Lily Smith ile uygunsuz görüntülerini Twitter’da paylaşan 31 yaşındaki Stephen Bear, videoyu silmedi.

Eleştiri oklarının hedefi olan Stephen Bear, video hakkında yaptığı bir açıklamada yayınladığı uygunsuz görüntüler sayesinde 12 saat içinde 1 milyon dolar kazandığını iddia etti.

“Sadece dişlerimi fırçalamak istedim”

Bear’ın paylaştığı videoyu kız arkadaşı Smith ise hayranlarıyla cinsel içerikleri paylaştığı sitede “sadece dişlerimi fırçalamak istedim” yazısıyla yayınladı.

300 bine yakın takipçisi olan genç adamın paylaşımı, görenleri şaşırttı. Twitter kullanıcıları, sosyal medya platformunun videonun kaldırılmamasını tepkiyle karşıladı.

Gözler sevgilisine çevrildi

Videoda yer alan, Stephen Bear’ın o dönemki kız arkadaşı Jessica Lily Smith’in videoya olan tepkisi en çok merak edilen konuların başındaydı. Genç kadın, yaptığı bir paylaşımda video hakkında övünerek “Twitter’da viral olduğumuzu duydum. 100 milyon + görüntüleme.” yazdı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir