Berlin’de ödül alan Magarsus dizisi konusu nedir? Magarsus dizisi hangi kanalda yayınlanacak?

Başrollerini Merve Dizdar, Çağlar Ertuğrul ve Berkay Ateş'in paylaştığı Magarsus adlı dizi 7. Berlin TV Series Festivali’nde ödül aldı. Türkiye'de yayına henüz girmeyen Magarsus dizisiyle ilgili detaylar merak ediliyor. Peki, Magarsus dizisinin konusu nedir? Magarsus dizisi hangi kanalda yayınlanacak?

featured

Berkay Ateş, Çağlar Ertuğrul ve Merve Dizdar’ın başrolleri paylaştığı ‘Magarsus’ dizisi 7. Berlin TV Series Festivali’nde ödül aldı. Dizi, 11 Temmuz akşamı gerçekleştirilen törende ilk kez Berlin Delphi Lux Sineması’nda gösterildi.

BERLİN’DE ÖDÜL ALDI

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre, festivalin “Special Mention” kısmında izleyiciyle buluşan dizi, “Stellar Cast” Ödülü’ne layık görüldü. Bunun üzerine henüz Türkiye’de yayına girmemiş olan Magarsus dizisiyle ilgili aramalar hız kazandı. Magarsus dizisinin konusu, oyuncu kadrosu, yayın yarihi ve yayınlanacağı kanal merak konusu oldu.

MAGARSUS DİZİSİ KONUSU

Sarıbahçe’de narenciye işiyle uğraşan Kurak ailesi, hem kendi aralarındaki çatışmalarla hem de bölgeyi ele geçirmek isteyen rakipleriyle savaşmaktadır. Dizinin senaristleri Yunus Ozan Korkut ve Mustafa Yürüktümen, yapımcıları ise Yamaç Okur ve Serkan Çakarer’dir. Dizinin müziklerini ise Toygar Işıklı bestelemiştir.

NEREDE ÇEKİLDİ?

Magarsus dizisinin çekimleri Adana ile Mersin bölgelerinde yapılıyor. Dizinin geçtiği yer ise Çukurova’da bir sahil ilçesi olan Sarıbahçe.

MAGARSUS DİZİSİ OYUNCU KADROSU

Başrollerini Merve Dizdar, Çağlar Ertuğrul ve Berkay Ateş’in paylaştığı yeni BluTV dizisinde Burcu Gölgedar, Kayhan Açıkgöz, Sekvan Serinkaya, Ercan Kesal, Cem Bender, Menderes Samancılar, Uğur Uzunel, Mehmet Bozdoğan, Cemre Ebüzziya, Altan Gördüm, Aydan Çakır, Erkan Kabakçioglu, Sezer Aricay ve Doruk Nalbantoglu yer alıyor.

HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

Magarsus dizisi 10 Ağustos’ta BluTV’de yayınlanacak. Dizinin senaryosunu Yunus Ozan Korkut ve Mustafa Yürüktümen yazarken, yapımcılığını Serkan Çakarer ve Yamaç Okur üstleniyor.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir