Farah Zeynep Abdullah’ın başrolünde olduğu Bergen filminden ilk tanıtım geldi

Farah Zeynep Abdullah'ın hayat verdiği Bergen karakterine hayat verdiği filmden, ilk tanıtım geldi. Yayınlanan tanıtımda; Bergen'in kaybettiği gözü ve kollarındaki morluklar dikkati çekti.

Eski eşi tarafından 1989’da yılında öldürülen sanatçı Bergen’in hayatını konu alan Bergen Filminin ilk tanıtımı yayınlandı. Bergen’i ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah canlandırıyor.

İLK TANITIM GELDİ

Yönetmenliğini Caner Alper ve Mehmet Binay’ın yaptığı ve oyuncu kadrosunda Farah Zeynep Abdullah, Erdal Beşikçioğlu, Tilbe Saran, Nergiz Öztürk ve Şebnem Sönmez’in yer aldığı Bergen Filmi Şubat 2022’de vizyona girecek.

BERGEN FİLMİ HAKKINDA

Bergen’in annesini Tilbe Saran, eşini Erdal Beşikçioğlu, en yakın arkadaşı Nadire’yi Nergis Öztürk, abisini Çağdaş Tekin, ablasını Damla Cercisoğlu canlandıracak. Gazino patronuna ise Ali Seçkiner Alıcı hayat verecek.

Danışman kadrosu; sosyolog Meral Özbek, gazeteci Tuğrul Eryılmaz, psikiyatr Cemal Dindar, edebiyatçı Murat Özyaşar ve edebiyatçı Yavuz Ekinci’den oluşan Bergen filminde, Bergen’in ilk aşkı Abdullah’a ise yakışıklı oyuncu Ahmet Kayakesen hayat verecek.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir