Berfu Yenenler’den kadınlar hakkında skandal sözler

Berfu Yenenler ile Talk Show Perileri isimli YouTube programında yaptığı 'Ayağını kaydıracaklarım diye listem var' itirafı nedeniyle tepkilerin odağına yerleşen Berfu Yenenler'e şimdi de kadınlarla ilgili sözleri için eleştiri yağdı.

featured

Berfu Yenenler ile Talk Show Perileri isimli YouTube programında yaptığı ‘Ayağını kaydıracaklarım diye listem var‘ itirafı nedeniyle tepkilerin odağına yerleşen Berfu Yenenler’e şimdi de kadınlarla ilgili sözleri için eleştiri yağdı.

2019 yılında Eser Yenenler ile nikah masasına oturan ve 2 erkek çocuğunu kucağına alan Berfu Yenenler, son zamanlarda yaptığı skandal yorumlarla tepki çekiyor.

2019 yılında Eser Yenenler ile nikah masasına oturan ve 2 erkek çocuğunu kucağına alan Berfu Yenenler, son zamanlarda yaptığı skandal yorumlarla tepki çekiyor.

Geçtiğimiz haftalarda Enis Arıkan‘ın konuk olduğu YouTube programında yaptığı ‘Ayağını kaydıracaklarım diye listem var. Tek tek kaydırıyorum… Ben hayvan gibi kinciyim’ itirafı herkesi şoke etmiş, sözlerine sosyal medyada eleştiri dolu yorumlar gelmişti.

Şimdi de paylaştığı bir videoda kadınlarla ilgili söylediği sözler büyük tepkiye neden oldu. Kadınların birbiriyle anlaşamadığını söyleyen Yenenler, yıllar önce katıldığı Miss Turkey yarışmacısında bulunan kadınlara kilolu ve çirkin dedi.

BERFU YENENLER KİMDİR?

Berfu Yıldız Yenenler, 1995 yılında Kocaeli İzmit’te dünyaya geldi. Marmara Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Endüstri Mühendisliği’nden mezundur. Adını ilk kez 2015 yılında katıldığı Miss Turkey Güzellik Yarışması ile duyurdu. Yine aynı yıl Miss International Yarışması’nda da Türkiye’yi temsil etti.

2017’de aşk yaşamaya başladığı Eser Yenenler ile 2019 yılında nikah masasına oturdu. Birlikte YouTube için eğlenceli videolar çeken çiftin 2 erkek çocuğu var.

erin odağına yerleşen Berfu Yenenler’e şimdi de kadınlarla ilgili sözleri için eleştiri yağdı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir