Berdan Mardini’nin eski eşi Fatoş Yelliler mini şortuyla mest etti! Bu kez sansürlemedi

Berdan Mardini ile evliyken Gökhan Göz ile yaşadığı yasak aşk ile gündeme gelen Fatoş Yelliler, pozlarıyla olay oldu. Kilo verip estetik müdahalelerle kendini değiştiren Yelliler, mini şortuyla verdiği poza bu kez sansür uygulamadı…

featured

Ünlü türkücü Berdan Mardini ile evli olduğu dönemde, Gülşah Saraçoğlu’nun sevgilisi olarak tanınan Gökhan Göz ile yasak aşk yaşadığını itiraf eden Fatoş Yelliler boşandıktan sonra bu ilişkisine de nokta koydu. Bir küs bir barışık olan çift son olarak karşılıklı suçlamalarda bulundu ve ayrılık kararı aldı. Göz eski aşkının her şeyini sokak ortasında yakarak dikkat çekti.

BU SEFER EMOJİYLE KAPAMADI

Bu günleri geride bırakan Fatoş Yelliler şimdilerde değişimi ile adından söz ettiriyor. Fatoş Yelliler sosyal medya pozları ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Berdan Mardini’nin eski eşi Fatoş Yelliler mini şortuyla bahçede sere serpe poz verdi. Kilo verip estetiklerle bambaşka birine dönüşen Fatoş Yelliler göğüs dekoltesinin öne çıktığı pozlarıyla da dikkat çekti.

Fatoş Yelliler’in daha önce yatak pozunda frikik vermemek için göğüs dekoltesini sansürlemesi sosyal medyada dikkat çekmişti.

Fatoş Yelliler bu sefer emojili önlem almaya gerek duymadı.

Berdan Mardini’nin eski eşi Fatoş Yelliler’den şezlong pozu! Göğüs dekoltesi yine çok konuşuldu

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir