Berdan Mardini’nin eski eşi Fatoş Yelliler’den şezlong pozu! Göğüs dekoltesi yine çok konuşuldu

Yasak aşk skandalı ile adını duyuran Berdan Mardini'nin eski eşi Fatoş Yelliler şimdi de sosyal medyada paylaştığı dekolteli pozları ile konuşuluyor.

featured

Yasak aşk skandalı ile magazin gündemini meşgul eden Berdan Mardini’nin eski eşi Fatoş Yelliler şimdi de sosyal medyada paylaştığı dekolteli pozları ile konuşuluyor.

Fatoş Yelliler şimdilerde değişimi ile adından söz ettiriyor.

Olayların kadını Fatoş Yelliler sosyal medya pozları ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Berdan Mardini’nin eski eşi Fatoş Yelliler, yeni ilişkisini yaptığı paylaşımla duyurdu

Berdan Mardini’nin eski eşi Fatoş Yelliler bu defa şezlong pozu ile yaz sezonunu açtı.

Verdiği kilolar sonrası değişimi ile dikkat çeken Fatoş Yelliler yine göğüs dekoltesini konuşturdu.

Gömleğinin düğmesini açan Fatoş Yelliler’in daha önce de yatak pozunda firikik veremek için göğüs dekoltesini sansürlemesi sosyal medyada dikkat çekmişti.

Olayların kadını Fatoş Yelliler sosyal medya pozları ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Yasak aşk skandalı ile adını duyuran Berdan Mardini’nin eski eşi Fatoş Yelliler şimdi de Photoshop’u abarttığı paylaşımı ile dillere düştü.

2 çocuk annesi Fatoş Yelliler, ünlü şarkıcı Berdan Mardini ile evliyken iş insanı Gökhan Göz’le aşk yaşamaya başlamıştı.

Geçtiğimiz aylarda birlikte romantik bir doğum günü kutlaması yapan ve sevgilerini gösteren çiftten kötü haber gelmişti.

Fatoş Yelliler, Berdan Mardini ile boşanma sürecinde modacı Gülşah Saraçoğlu ile aşk yaşayan Gökhan Göz’le ilişkisi olduğunu açıklayarak magazin gündemine bomba gibi düşmüştü.

Yelliler, “Gökhan Bey ile arkadaşlığımız eski eşimle boşanma aşamasında başladı. Kendisi kiminle evli olduğumu bilmiyordu” demişti.

İşte Fatoş Yelliler’in şezlong pozları…

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir