‘Ben bir insanım’ diyerek ırkçı söylemlere isyan eden Suriyeli Ahmet Kanjo: ‘Yaşadığım olay Türk halkını temsil etmiyor’

İstanbul’daki bir sokak röportajında Suriyeli Ahmet Kanjo'nun ırkçı gruba isyanı sosyal medyada gündem oldu. Kendisini, "Ben bir insanım" diye savunan Kanjo, yaşadıklarının Türk halkını temsil etmediğini söyledi.

featured

İstanbul’daki bir sokak röportajında Suriyeli genç Ahmet Kanjo‘ya, kalabalığın gösterdiği tepki sosyal medyada gündem oldu.

Ahmet Kanjo gösterilen ırkçı tepkilere “Ben 17 yaşında bir öğrenciyim. Dilencilik yapmıyorum. Haftada 2 gün part-time çalışıyorum. Dershanenin taksidini veriyorum. Bana yapılan ırkçılıktan dolayı ben okuldan çıktım. Ben 9. sınıfta birinciydim” sözleri ile yanıt verdi.

“TÜRK HALKINI TEMSİL EDEN KİŞİLER DEĞİL”

Ahmet Kanjo sosyal medyada gündem olan olay ile ilgili A Haber’e yaptığı açıklamada, “Orada herkes bana tepki göstermişken, kendimi biraz sıkışmış hissettim. Oradaki videodaki kişiler, bütün Türk halkını temsil eden kişiler değil. Orada kötü muamele görmüş olsam da, sosyal medyadaki yorumlara bakınca insanların benimle beraber olduğunu gördüm” sözlerini kullandı.

Ümit Özdağ’ın provokasyonuna gelen ırkçı gruptan 17 yaşındaki Suriyeli gence yürekleri sızlatan sözler

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir