Büyük kalleşlik! Zaho saldırısını Türkiye’nin üstüne yıkmaya çalışan hainler Türk bayrağını ayaklar altına aldı

Irak’ta geçtiğimiz gün yaşanan saldırının ardından ülkede Türk düşmanlığı yayılmaya çalışıyor. Türkiye’nin terör örgütlerine karşı olası operasyonu öncesi başlatılan kara propaganda ile saldırının Türkiye tarafından yapıldığı algısı yaratılmak isteniyor. Türkiye’nin olası operasyonu öncesi zamanlaması manidar bir şekilde saldırıyı gerçekleştiren teröristler, bu kez de Irak’taki bazı dükkânların önüne Türk bayrağı serdi.

featured

20 Temmuz’da Irak’ın Dohuk vilayetinin Zaho ilçesinde bir dere kenarına gerçekleştirilen saldırıda, 9 kişinin hayatını kaybettiği; 30 kişinin ise yaralandığı haberiyle birlikte, bazı çevreler Türkiye’yi suçlayan kara propagandaya başladı.

“Türk ordusu sivilleri vurdu, çocukları öldürdü” propagandalarıyla Irak’ta harekete geçirilen Türkiye düşmanlığı, alçakça boyutlara ulaştı.

“Türkiye sivilleri, çocukları öldürüyor” algısıyla Batı desteğini alarak Türkiye’nin operasyonlarını engellemek ya da yavaşlatmak için yapıldığı aşikâr olan saldırının ardından ülkede Türk düşmanlığını yaymaya kalkan bir grup hain, Türk bayrağını dükkânların önüne sererek, alçakça ezdiriyor.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir