Kameranın karşısına çırılçıplak geçen Begüm Polat’ın klibindeki erotik sahnelerle olay çıkarttı: ‘Kimsenin yapmadığı yaptım!’

Ünlü fenomen ve şarkıcı olan Begüm Polat, yeni şarkısı Affetim için klip çekti. Klibindeki ateşli sahnelerle büyük tepki toplayan ve sosyal medyayı ikiye bölen Polat, ‘’Kimsenin yapmadığını yaptım’’ ifadelerini kullandı.

Tiktok uygulaması üzerinden çektiği videolar ile adını geniş duyurmayı başaran oyuncu, fenomen ve şarkıcı Begüm Polat son şarkısı Affettim’i geçtiğimiz günlerde yayınlamıştı. Klibindeki erotik sahnelerle Twitter’da gündem olan ünlü isim kullanıcıları ikiye böldü.

Kamyon kasasında konser vermesi nedeniyle geçtiğimiz haftalarda gündeme gelen Begüm Polat, bu kez de klibiyle gündeme geldi.

Bu kez de “Affettim” şarkısıyla adından söz ettirmeyi başaran Begüm Polat’ın klibini izleyenler gözlerine inanamadı.

Begüm Polat klibini yayınladıktan sonra Twitter Türkiye gündemine 2. sıradan girdi.

Kimileri klipteki cesur sahnelere tepki yağdırırken, kimileri de bir ‘sanat’ olduğunu savundu.

Polat ise klibini yayınladıktan sonra muhabirlerle olan bir konuşmasını İnstagram hesabı üzerinden paylaştı. Polat, “Türkiye’de hiç bir sanatçının klibinde yapmadığı bir şey yaptım.”

“Aşırı cesur sahneler var, muhtemelen o sahnelerden sonra bana edepsiz diyecekler. Öyle bir şey yok bende evde babaannemle yaprak sarması sarıyorum.” diyerek kahkahalar eşliğinde kendini savundu.

İşte Polat’ın klibindeki erotik sahneler…

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir