Bebek sahilinde cinsel ilişkiye girmişlerdi! Sapık Özgür Kavi’den iğrenç sözler: ‘O gün 2-3 kez…’

Bebek sahilinde akli dengesi yerinde olmayan Carmen Maria T. ile uluorta cinsel ilişkiye giren Özgür Kavi'nin yargılandıkları dava görülmeye başladı. Hakim karşısına çıkan tutuklu sanık Özgür Kavi, savunmasını gerçekleştirdi. Kavi, neden açık alanda ilişkiye girdikleri yönündeki soruya ''Kazayla oldu'' yanıtını verdi...

featured

İstanbul’un Bebek sahilde Özgür Kavi ile Carmen Maria T.’nin cinsel ilişkiye girdiği görüntüler sosyal medyada infial oluşturmuştu.

TÜRKİYE BEBEK SAHİLİNDEKİ CİNSEL İLİŞKİ REZALETİNİ KONUŞMUŞTU

Özgür Kavi İstanbul Sulh Ceza Hakimliğince tutuklanırken, Carmen Maria T.’nin Adli Tıp raporu doğrultusunda Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesinde gözlem altına alınmasına karar verilmişti.

CİNSEL İLİŞKİYE GİREN AHLAKSIZLAR KISA SÜREDE YAKALANMIŞTI

İstanbul Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmaya tutuklu sanık Özgür Kavi cezaevinden getirilirken müşteki sanık Carmen Maria T., katılmadı. Taraf avukatları duruşmaya katıldı.

Bebek sahilindeki cinsel ilişki skandalında şoke eden Uğur Dündar detayı!

“BEN DE MAĞDURUM”

Özgür Kavi savunmasında, “Kadının akıl hastası olduğunu bilmiyordum. Böyle bir durumla burada olduğum için üzgünüm. O gün kadının benimle ilişkiye girmek istediğini size nasıl anlatabilirim bilmiyorum. Kadın kendi isteğiyle benimle birlikte oldu.

Durumu tam anlatamıyorum benimde psikolojim iyi değil. Olay günü arkadaşımla yüzüyordum. Ben madde bağımlısıyım.

İki üç kez kadın yanımıza geldi alkol ve sigaramızı aldı. O an maddenin etkisindeydim. Kadının kesinlikle üzerine yürümedim. Olay kadının rızasıyla gerçekleşti ve benim maddenin etkisinde olmamdan dolayı gerçekleşmiştir. Burada ben de mağdurum ”dedi.

Bebek sahilindeki cinsel ilişki skandalında Özgür Kavi’den skandal ifade: ‘Carmen kucağımda otururken…’

“KAZA İLE OLDU”

Savunmasına devam eden Kavi, “Daha öncede kadını orada görmüştüm. Ben kadının akıl sağlığı yerinde olmadığını bilsem o hareketi yapmazdım.

Olay öncesinden bir ay önce madde bağımlılığından kurtulmak için tedavi görmüştüm.

Son 10 gün öncede hastaneye yatmak içinde başvuru yapmıştım. Bizim yaptığımız kazayla olan bir şey, ben böyle bir şey yapmak istemezdim” dedi.

Duruşma savcısının açık alanda neden ilişkiye girdiğini sormasının üzerine Özgür Kavi, “Kaza ile oldu” yanıtını verdi.

TANIK DİNLENDİ

Duruşmada tanık olarak dinlenen Z. K., “Olay gününde zorlama gibi bir durum yoktu. İki tarafın da rızasında olan bir şeydi. Dış görünüşünden akıl sağlığı yerinde olmadığı belli ediyordu. Düzgün giyimli değildi” diye konuştu.

TUTUKLULUK DEVAM…

Mahkeme heyeti, Özgür Kavi’nin tutukluluk halinin devamına karar verdi. Heyet, dinlenmeyen tanığın zorla getirilmesine ve müşteki sanık Carmen Maria T.’nin daha önce tedavi gördüğü Bakırköy Prof. Dr. Mazhar Osman Ruh ve Sinir Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki tedavi evraklarının istenilmesine karar vererek duruşmayı erteledi.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir