‘Sahilde üstsüz güneşlenen Suriyeli’ yalanı provokatörlerin ellerinde patladı!

Bebek sahilinde bankta çırılçıplak uzanarak yatan şahısla ilgili gerçek ortaya çıktı. Bugün bebek sahilinde yayınlanan görüntü provokatörleri harekete geçirdi. Bir bankın üzerinde çırılçıplak güneşlenen kişinin Suriyeli olduğu algısı yaratılarak, sığınmacı düşmanlığı yapıldı. Ancak çok geçmeden kişinin Batman doğumlu olduğu ve akli dengesinin yerinde olmadığı öğrenildi.

featured

İstanbul’da bulunan Bebek sahilinde bugün ikinci bir skandal daha patlak verdi. Sahilde cinsel ilişkiye giren Türk vatandaşı bir erkek ile Carmen Maria T. adındaki kadının görüntüleri sonrası, bankta çırılçıplak güneşlenen bir şahsın daha görüntüleri paylaşıldı.

‘Bebek sahilinde seks yapan Suriyeliler’ diye servis edilen görüntüdeki şahıslar Türk çıktı

‘’SURİYELİ’’ DİYEREK SIĞINMACI DÜŞMANLIĞI YAPILDI

Her iki görüntünün sosyal medyada yayınlanmasının ardından bir kesim hemen harekete geçti. Provokatörler, sosyal medyada her iki görüntüyü de, ‘’Suriyeliler’’ diyerek paylaşarak, sığınmacı düşmanlığı yapmaya kalkıştı.

Ancak gerçek, çok geçmeden ortaya çıktı. Cinsel ilişkiye girenlerden erkek olanın uyuşturucu bağımlısı ve Türk olduğu açıklanırken, kadının ise Carmen Maria T. olduğu ve Bodrum’da da aynı suçtan hakkında işlem yaptığı öğrenildi.

Bankta çırılçıplak güneşlenen kişinin de 1985 doğumlu Batman nüfusuna kayıtlı Mahmut Ç. olduğu ortaya çıktı.

Ortaköy Camii civarında yakalanarak gözaltına alınan Mahmut Ç.’nin, ‘’Hırsızlık’’, ‘’Polise mukavemet’’ gibi 6 farklı suçtan kaydı olduğu öğrenildi.

Emniyetteki işlemlerinde şüphelinin akli dengesinin yerinde olmadığı kaydedildi.

‘’ALGI OPERASYONLARINA DİKKAT EDİN’’

”Görüntülerin ‘’Suriyeli’’ diye paylaşılarak, algı operasyonu yapıldığını ifade eden gazeteci Emre Erciş, şunları söyledi;

‘’Muhalif medya ve sosyal medya hesapları tarafından algı amaçlı yapılan ve yine Suriyeli olarak yansıtılan Bebek sahilinde çıplak vaziyette bankta görüntülenen şahıs, Suriyeli değil Batman Nüfusuna kayıtlı Mehmet Ç.

Batman Nüfusuna kayıtlı Mehmet Ç.’nin ‘Polise mukavemet, hırsızlık, kumar oynanmasına imkan sağlama’ gibi suçlardan 6 adet kaydı olup Ortaköy Camii etrafından göz altına alınan Mehmet Ç.’nin ‘Aklen Malül’ olduğu tespit edilmiştir.

Algı operasyonlarına dikkat edin…!!!’’

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir