‘Bebek sahilinde seks yapan Suriyeliler’ diye servis edilen görüntüdeki şahıslar Türk çıktı

‘’Bebek sahilinde seks yapan Suriyeliler’’ diyerek servis edilen görüntülerin ardından gerçek ortaya çıktı. Türkiye’de bir kesim, özellikle sosyal medyadan sığınmacılar üzerinden algı dolu paylaşımlar yapmaya devam ediyor. Son olarak Bebek sahilinde çekilen skandal seks görüntüleri üzerinden yine sığınmacılar hedef alındı. Olayın aslı ise çok geçmeden ortaya çıktı.

featured

İstanbul’daki Bebek sahilinde çekilen ve sosyal medyadan yayınlanan görüntülerde, iki ahlaksızın kimseye aldırış etmeden seks yaptığı görüldü. Olayın sosyal medyada yayılmasının ardından Bebek sahilinde seks yapan kişilerin Suriyeli olduğu yalanı ortaya atıldı.

‘’SURİYELİ’’ DİYE PAYLAŞTIKLARI KİŞİLER BAĞIMLI ÇIKTI

Sosyal medya provokatörlerinin sığınmacılar üzerinden yürüttüğü algı, kısa süre içerisinde çöktü. Bebek sahilinde cinsel ilişkiye giren ve ‘’Suriyeli’’ diye paylaşılan kişilerin Türk olduğu ortaya açıktı.

Cinsel ilişkiye giren erkeğin uyuşturucu bağımlısı olduğu, kadının ise seks bağımlısı olduğu öğrenildi. Kadının ayrıca Bodrum’da da aynı suçtan hakkında işlem yapıldığı öğrenildi.

İSTANBUL VALİLİĞİ’NDEN AÇIKLAMA

İstanbul Valiliği, Beşiktaş Bebek sahilinde çekilen ve sosyal medyada büyük tepki gören görüntülerle ilgili açıklama yaptı.

Valilikten yapılan açıklamada, “30 Mayıs 2022 Pazartesi günü Beşiktaş ilçemiz Bebek sahilinde Ö.K ve C.M.T.’nin halka açık alanda alenen hayasızca harekette bulundukları tespit edilmiştir. Güvenlik güçlerimizce yakalanan şahıslar hakkında “Hayasızca Hareket” suçundan adli soruşturma başlatılmıştır. Yapılan incelemede, şüpheli Ö.K.’nın aralarında ‘Uyuşturucu kullanmak, çocuk istismarı, görevli memura mukavemet’ gibi suçlardan 11, şüpheli C.M.T.’nın ise ‘Hayasızca Hareket, Kasten Yaralama’ suçlarından 8 kaydı bulunduğu anlaşılmıştır” denildi.

ADLİYEYE GETİRİLDİLER

Öte yandan İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı da görüntülerin ardından soruşturma başlattı. Gözaltına alınan iki şüpheli, emniyetteki işlemlerin ardından İstanbul Adalet Sarayı’na sevk edildi. Şüphelilerin savcılıktaki sorgusu devam ediyor.

BEBEK SAHİLİNDE CİNSEL İLİŞKİYE GİREN ZANLIDAN PES DEDİRTEN SAVUNMA

İstanbul Boğazı’ndaki cinsel ilişki olayını gerçekleştiren Özgür K.’nın ‘Uyuşturucu kullanmak, çocuk istismarı, görevli memura mukavemet’ gibi suçlardan 11, Carmen Maria T.’nın ise ‘Hayasızca Hareket, Kasten Yaralama’ suçlarından 8 kaydı bulunduğu öğrenildi.

Bebek sahilinde uygunsuz şekilde hareket ettikleri için gözaltına alınan şüpheliler Carmen Maria T. ve Özgür K.’nin ilk ifadeleri ortaya çıktı.

Şüphelilerden Carmen Maria T.’nin “Biz dans ediyorduk” dediği, Özgür K.’nin ise suçlamayı kabul ettiği öğrenildi.

Emniyette ifadeleri alındıktan sonra adliyeye sevk edilen şüphelilerin savcılık sorgusu sürüyor.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir