Ramazan Bayramı’nda İstanbul’da çocuklarınızla gidebileceğiniz 6 mekan

Ramazan Bayramı tatili sırasında İstanbul'da çocuklarla gezilebilecek birçok yer bulunuyor. Sizin için çocuklarınızla eğlenceli bir bayram geçireceğiniz altı öneri listeledik. Detaylar haberimizde

featured

İstanbul, tarihi ve kültürel mirası, lezzetli yemekleri ve doğal güzellikleriyle ziyaretçilerini kendine hayran bırakıyor. İşte Ramazan Bayramı tatili sırasında İstanbul’da çocuklarla gezilebilecek bazı yerler:

1.MİNİATÜRK

İstanbul’da bulunan Miniatürk, Türkiye’nin ve dünyanın önemli yerlerini minyatürlerle sergileyen bir açık hava müzesidir. Çocuklar, burada yer alan minyatürleri keşfedebilir ve öğrenebilirler.

2.İSTANBUL AKVARYUM

İstanbul Akvaryum, dünyanın en büyük tematik akvaryumlarından biridir. 15 bin farklı deniz canlısının yaşadığı akvaryum, çocukların ilgisini çekecek bir yerdir.

3.VİALAND

Vialand, İstanbul’un en büyük eğlence parklarından biridir. Burada çocuklar, roller coaster’larda, su kaydıraklarında ve diğer heyecan verici aktivitelerde eğlenebilirler.

4.MASAL MÜZESİ

Masal Müzesi: Masal Müzesi, İstanbul’da çocuklarla gezilebilecek ilginç yerlerden biridir. Burada yer alan interaktif masallar ve oyuncaklar, çocukların hayal güçlerini ve yaratıcılıklarını geliştirir.

5.İSTANBUL OYUNCAK MÜZESİ

İstanbul Oyuncak Müzesi, dünyanın en büyük özel oyuncak koleksiyonlarından biridir. Burada yer alan oyuncaklar, çocukların geçmiş dönemleri ve kültürleri keşfetmelerine yardımcı olur.

6.İSTANBUL DENİZ MÜZESİ

İstanbul Deniz Müzesi, denizcilik tarihi ve kültürü hakkında bilgi edinmek için ideal bir yerdir. Çocuklar burada, gemi maketleri, deniz canlıları ve tarihi objeler hakkında bilgi edinebilirler.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir