Samuray kılıcıyla katledilen Başak Cengiz’in nişanlısı Mahir Mızrak’tan idam çağrısı

featured

Türkiye’yi sarsan Başak Cengiz cinayetinin yankıları sürüyor.

Önceki gün saat 19.00 sıralarında Ataşehir Barbaros Mahallesi’ndeki bir sitede yaşandı. Can Göktuğ Boz, iş için Ankara’dan İstanbul’a gelen, hiç tanımadığı mimar Başak Cengiz’e samuray kılıcıyla saldırdı.

Ağır yaralanan genç kadın kanlar içinde yere yığıldı. Cengiz, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Şüpheli Boz ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Ataşehir’deki lüks rezidansta kadın cinayeti! Samuray kılıcıyla saldırıya uğrayan Başak Cengiz hayatını kaybetti

CENAZESİNDE GÖZYAŞLARI SEL OLDU

İstanbul Ataşehir’de Can Göktuğ Boz’un samuray kılıcıyla öldürdüğü 28 yaşındaki genç mimar Başak Cengiz, memleketi Ankara’da son yolculuğuna uğurlandı.

Cenazede kızının tabutuna sarılan anne Beyhan Cengiz, geçirdiği sinir krizi sonrası bayıldı.

Can Göktuğ Boz’un katlettiği Başak Cengiz son yolculuğuna uğurlandı! Anne Beyhan Cengiz, cenazede sinir krizi geçirdi…

NİŞANLISINDAN İDAM ÇAĞRISI

Cenazeye babası Avni ve annesi Beyhan Cengiz ile nişanlısı Mahir Mızrak ve çok sayıda yakını katıldı. Cenazede taziye dileklerini babası Avni Cengiz ile nişanlısı kabul etti.

Ayakta durmakta güçlük çeken Mahir Mızrak şunları söyledi:

“Kendisini bilmez birinin saldırına uğradı ve hayatını kaybetti. Kendisi bir melekti ve bu dünyaya fazlaydı, bu yüzden çekip gitti. Saldırgan yakalandı ve konunun takipçisi olacağız. En ağır şekilde cezalanmasını istiyoruz. Hatta idam istiyoruz.

Her gün servise binen benim sevgilim o gün servise binemedi. Pazar günü işi bitiyordu onu alıp gelecektim. Düğün hazırlıklarına başlayacaktık. 6 aydır nişanlıydık, 2 yıldır beraberdik. Görevi çıkmasaydı ve oraya gitmeseydi daha erken evlenecektik. Ancak cenaze arabasıyla getirdim onu.”

Mahir Mızrak’ın idam çağrısı yaptığı anlar kameralara böyle yansıdı:

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir