Ataşehir’de samuray kılıcıyla öldürülen Başak Cengiz hakkında kahreden detaylar! Öldürülmeseydi 15 gün sonra evine dönecekti…

featured

Kan donduran olay dün akşam saatlerinde İstanbul Ataşehir’de meydana geldi.

İddiaya göre kısa bir süre önce nişanlandığı öğrenilen 28 yaşındaki Başak Cengiz, mimar olarak çalıştığı iş yerinden kaldığı otele doğru yola koyuldu.

SAMURAY KILICIYLA SALDIRDI

Bu esnada şüpheli Can Göktuğ Boz, yolda karşılaştığı Cengiz’in yolunu keserek çantasını gasp etmeye çalıştı. Göktürk B., genç kadının direnmesi üzerine pantolonuna gizlediği samuray kılıcını çıkararak Cengiz’e saldırdı.

Ataşehir’deki lüks rezidansta kadın cinayeti! Samuray kılıcıyla saldırıya uğrayan Başak Cengiz hayatını kaybetti

Aldığı kesik darbeleriyle ağır yaralanan kadın kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Genç kadının cansız bedeni otopsi işlemleri için Adli Tıp Kurumu’na kaldırılırken, cinayete ilişkin çalışma başlatan polis ekipleri ise şüpheli Can Göktuğ Boz’u yakalayarak gözaltına aldı.

“15 GÜNÜ KALMIŞTI”

Genç Başak’tan gelen acı haberi alan Cengiz ailesi ise soluğu İstanbul’da aldı. Adli Tıp Kurumu önünde çaresiz bekleyişlerini sürdüren baba Avni Cengiz “Çok başarılı bir öğrenciydi, okulunu sorunsuz bitirdi, mimar oldu. İşinde de çok iyiydi. Ofisi Ankara’da olmasına rağmen İstanbul’daki bir proje için iki aylığına Ataşehir’e geldi. 15 günü kalmıştı, 15 gün sonra Ankara’ya evine dönecekti” dedi.

EVLİLİK HAYALLERİ YARIM KALDI

Avni Cengiz “Kızım kısa bir süre önce Nişanlandı, evlilik hayalleri vardı, bütün hazırlıkları tamamdı. Aklıselimin biri gelip kızımın bütün hayallerini çaldı. Koskoca Samuray kılıcıyla insan öldürdü. Yakalandığını öğrendik ama yetmez, cezasını çeksin. Bir insan aklıselim diye samuray kılıcıyla mı dolaşır?” diye konuştu.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir