Ümit Özdağ şimdi de PKK’lı bunak profesörü referans aldı! “Bartın’a 15 bin Suriyeli geldi” yalanı

Sosyal medyada savaştan kaçarak ülkemize sığınan mültecilerle ilgili kurmaca içeriklere bir yenisi daha eklendi. PKK ve FETÖ terör örgütlerine verdiği destekle bilinen TTB'li profesör Ahmet Saltık, Bartın'a bir günde 15 bin Suriyelinin geldiğini sosyal medya hesabından duyurdu.

featured

TTB’li Prof. Dr. Ahmet Saltık, sosyal medya hesabından Bartın’a bir günde 15 bin Suriyelinin giriş yaptığını duyurdu. Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Saltık’ın, akıllara durgunluk veren iddiasıyla ilgili Bartın İl Göç İdaresi ve Emniyet Müdürlüğü’nden yalanlama yapıldı.

02.04.2022 günü bazı basın yayın ve sosyal medya organlarında ilimize son 1 ay içerisinde 15.000 Suriyeli şahsın geldiği İl Göç İdaresi ve İl Emniyet Müdürlüğüne giderek kayıt oldukları ve bu şahısların kayıtlı seçmen oldukları yönünde çıkan söylentiler hiç bir şekilde gerçeği yansıtmamaktadır. Asılsız haberi çıkaran ve yayanlar hakkında, Müdürlüğümüzce gerekli araştırmalar yapılmaktadır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

BARTIN’DA HİÇ KİMSE 15 BİN SURİYELİYİ GÖRMEDİ

Bartın’da yaşayan vatandaşlar, Ankara’da yaşayan Prof. Dr. Ahmet Saltık’ın şehre giriş yaptılar dediği 15 bin Suriyeliyi görmediklerini belirterek habere şaşırdıklarını açıkladılar:

“Burası küçük bir şehir; 15 bin Suriyeli gelse hatta 15 bin değil 10 Suriyeli gelse hemen tüm şehrin haberi olur” 

ÜMİT ÖZDAĞ ‘DOĞRU’ DEDİ

Türkiye’de Suriyelilere karşı nefret oluşturmak ve sokakları karıştırmak için gün boyu sosyal medyada yalan ve kurgu haberler paylaşan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ da PKK’ya yakınlığı ile bilinen profesörün iddiaları için ‘Araştırdık, doğru’ dedi.

Her gün Suriyelilerle ilgili onlarca yalan haber paylaşan Özdağ’ın Saltık’ı referans alması ise sosyal medyada tepkiyle karşılandı. “Bir PKK’nın ipine sarılmadığın kalmıştı” yorumlarıyla eleştirilen Özdağ’ın önümüzdeki günlerde Bartın’a gelen hayali Suriyeliler konusunda yapacağı açıklamayı kamuoyu merakla bekliyor.

FETÖ’cülerin sosyal medyada ‘Suriyeli’ kışkırtması! Eski akıl hocaları Ümit Özdağ ile kirli ittifak…

Daha önce de Afgan çete lideri bir tecavüzcünün Beylikdüzü’nde yaşadığını, erkek çocukları taciz ettiğini, görüntülerin elinde olduğunu ve yayınlayacağını söyleyen Özdağ, aradan geçen bir aya karşın hala iddialarını kanıtlayamadı. Özdağ’ın bahsettiği Afgan ismin ise İran’da yaşadığı ortaya çıkmıştı.

 

PROF. DR. AHMET SALTIK KİM?

Koronavirüs salgını döneminde FETÖ ve PKK medyasına bolca çıkarak salgınla ilgili Sağlık Bakanlığını ve hükümeti hedef alan acıkmalarıyla tanınan Saltık, Ankara’da Atılım Üniv. Tıp Fak. Halk Sağlığı Anabilim Dalı’nda görev yapıyor.

PKK ve FETÖ terör örgütlerinin de dönem dönem savunuculuğunu yapan Saltık’ın koronavirüs pandemisi döneminde ülkede iç karışıklık çıkarmak isteyen sözleri geniş kesimlerin tepkisine neden olmuştu.

FETÖ VE PKK SAVUNUCUSU

Prof.Dr. Ahmet Saltuk, doktorluğu dışında siyasetle de yakından ilgili. FETÖ ve PKK terör örgütleri için hak arayıcılığı yapan Saltuk, Türkiye aleyhine olan her faaliyette baş rolde görünüyor.

15 TEMMUZ ŞEHİTLERİNE ‘TELEF’ DEMİŞ

FETÖ terör örgütü tarafından yapılan 15 Temmuz darbe girişimini ‘tiyatro’ olarak niteleyen Prof. Dr. Saltık, Türk milletinin 15 Temmuz’da verdiği mücadeleyi aşağılayan pek çok yazısını kişisel web sitesinde yayınladı.

FETÖ2cü teröristlere hak arayan ve onları öve öve bitiremeyen Saltık, 15 Temmuz şehitlerimiz için ise hayvanlar için kullanılan ‘telef’ ifadesini kullandı.

PKK İLE DE YAKIN TEMASTA

Türkiye düşmanlığı kanına işleyen Prof. Dr. Ahmet Saltık’ın FETÖ gibi PKK terör örgütüne de sempatisi büyük. Türkiye’nin sınır ötesi operasyonlarına ‘kıyım’ diyen Saltık, sosyal medya hesabından bolca HDP ve Öcalan propagandası yapmış.

bartın

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir