Kulüp’te Raşel ve Fıstık İsmet’in aşkı olay oldu! Barış Arduç ve Asude Kalebek’in baştan çıkaran sevişme sahnesi…

featured

Hikayesi 1955 yılında İstanbul’da geçen “Kulüp” dizisi seyirciyle buluştu. Yönetmen koltuğunda Zeynep Günay Tan’ın oturduğu, oyuncu kadrosunda Gökçe Bahadır, Barış Arduç, Asude Kalebek, Salih Bademci ve Metin Akdül-ger’in yer aldığı dizinin ilk 6 bölümü Netflix’te yayınlanmaya başladı.

Dizide Gökçe Bahadır, hapisten yeni çıkıp Kulüp’te işe başlayan bir anne olan Matilda’ya; Asude Kelebek, Matilda’nın yetiştirme yurdunda büyüyen kızı Raşel’e; Barış Arduç, Raşel’in sevgilisi Fıstık İsmet’e; Salih Bademci, Kulüp’ün yıldız sanatçısını Selim Songür’e; Metin Akdülger, Kulüp’ün patronu Orhan’a; Fırat Tanış ise Kulüp’ün yöneticisi Çelebi’ye hayat veriyor.

KULÜP KONUSU NE?

Sorunlu geçmişi nedeniyle kızı Raşel’i yetiştirememiş ve iyi bir anne kız bağı kuramamıştır. Kızıyla arasındaki ilişkiye sıfırdan başlamayı planlayan Matilda, hayatını düzene oturtmak için bir gece kulübünde işe girer.

Fıstık İsmet, Pera’nın asi delikanlısı, Matilda’nın kızı Raşel’in de sevgilisidir. Ancak Matilda kızını Fıstık İsmet’ten uzak tutmaya çalışıyordur.

Matilda’dan önce kurtlar sofrası gibi olan Kulüp, Matilda’yla birlikte bambaşka bir hal alır. Matilda orayı sıcak bir yuva haline getirmeyi başarır, kulübün patronu Orhan ve yıldız sanatçısı Selim’in arasındaki savaşı da yumuşatır.

Netflix’ten efsane kadrolu yeni Türk dizisi! Kulüp dizisinin konusu ne, oyuncuları kimler? Netflix Kulüp nerede çekildi?

SEVİŞME SAHNELERİ OLAY OLDU

Hapishaneden çıkan Matilda’nın (Gökçe Bahadır) yeni bir hayat kurma çabasını konu alan “Kulüp”ün ilk sezonuna damga vuran, Pera’nın belalı yakışıklısı Fıstık İsmet (Barış Arduç) ve Matilda’nın kızı Raşel (Asude Kalebek) arasındaki aşk oldu. Arduç ve Kalebek’in sahneleri sosyal medyada da çok konuşuldu.

İşte o sahnelerden kareler:

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir