Netflix’ten efsane kadrolu yeni Türk dizisi! Kulüp dizisinin konusu ne, oyuncuları kimler? Netflix Kulüp nerede çekildi?

featured

Netflix’in yeni dizisi Kulüp için geri sayım sona erdi. Güçlü oyuncu kadrosu ile dikkat çeken Kulüp dizisi, izleyicileri 1955 yılına götürecek.

Musevi bir annenin hikayesini anlatan Kulüp’te Gökçe Bahadır, Barış Arduç ve Salih Bademci gibi isimler başrolde yer alıyor. Peki, Kulüp Netflix’e geldi mi? Kulüp konusu nedir, oyuncuları kimler?

KULÜP NETFLIX’E GELDİ Mİ?

Toplamda 10 bölümden oluşan Kulüp, 6 bölümlük ilk kısmıyla Netflix’te yayınlandı. Netflix hesabınıza giriş yaparak diziyi izlemeye başlayabilirsiniz.

KULÜP DİZİSİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

KULÜP KONUSU NE?

Eski bir mahkum olan Matilda, 1955 yılının en önemli gece kulüplerinden birinde çalışır. Matilda’nın kızı Raşel, o hapisten çıkana kadar varlığından bihaberdir. Kızı ile arasında güzel bir ilişki kurmaya çalışan Matilda, Raşel’i Pera’nın belalısı olan Fıstık İsmet’ten uzak tutmak için çabalar.

 

Matilda aynı zamanda patronu olan Orhan, gece kulübü yöneticisi Çelebi ve sanatçı Selim’in egoları ile de mücadele etmeye çalışır. Kulübe ayak basmasıyla ortama farklı bir ruh katan Matilda, çalışanlar için cehennem olan kulübü bir yuva haline getirir.

KULÜP OYUNCULARI KİMLER?

Başrollerinde Gökçe Bahadır ve Barış Arduç’un yer aldığı Kulüp dizisi oyuncuları arasında Metin Akdülger, Asude Kalebek, Fırat Tanış, Barış Arduç, Salih Bademci gibi önemli isimler bulunuyor.

Matilda karakterini canlandıran Gökçe Bahadır’a yakışıklı oyuncu Barış Arduç, İsmet karakteriyle eşlik ediyor. Öte yandan son zamanlarda art arda yer aldığı projelerle adından söz ettiren Salih Bademci, Selim Songür’ü canlandırıyor. Ayrıca Matilda’nın kızı Raşel’i ise Asude Kalebek canlandırıyor.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir