Barcelona’ya gideceği konuşuluyordu! Arda Güler Real Madrid ile anlaştı

Fenerbahçe'nin 18 yaşındaki yıldızı Arda Güler'in Barcelona'ya gideceği konuşulurken Real Madrid'in genç yıldızı kaptığı iddia edildi. İngiliz basınında yer alan haberlere göre Real Madrid, genç futbolcunun serbest kalma bedeli olan 17.5 milyon eurodan daha fazla bir bonservis bedeli ödeyecek ve sonraki satıştan yüzde 20 pay verecek.

featured

Fenerbahçe’nin genç ve  yıldız futbolcusu Arda Güler transferinde dünya devleri birbirleriyle yarışıyor. Son olarak Barcelona’ya gideceği konuşulan Arda Güler’in Real Madrid ile anlaşmaya vardığı iddia edildi.

İNGİLİZ BASINI DUYURDU

Dünyanın önde gelen spor haber sitelerinden The Athletic, Arda Güler’in başkent ekibini seçtiğini yazdı. Habere göre Real Madrid, 18 yaşındaki yıldız için Fenerbahçe’ye 17.5 milyon Euro’dan daha fazla bonservis bedeli ödeyecek. Real Madrid ayrıca sonraki satıştan da yüzde 20 pay verecek.

Son yıllarda strateji değişikliğine giderek genç ve yetenekli futbolculara eğilen Real Madrid’in bu futbolcuları parlatmasının da Arda Güler’in seçimini etkileyen durumlardan biri olduğunun altı çizildi.

ROMANO DA DUYURDU

Öte yandan transferi duyuran bir başka isimse dünyaca ünlü gazeteci Fabrizio Romano oldu. Sosyal medya hesabından Real Madrid’in Arda için sunduğu teklifin detaylarını aktaran Romano, transferin toplam değerinin 20 milyon eurodan daha fazla olduğunu yazdı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir