Emre Belezoğlu Arda Güler’in İspanya Ligi’ne gideceğini duyurdu

Başakşehir'in teknik direktörü Emre Belözoğlu, Candaş Tolga Işık'ın programına katıldı. Gündeme dair soruları yanıtlayan Emre Belözoğlu'nun sözleri sosyal medyada gündem oldu. Program sunucusu Candaş Tolga Işık, Arda Güler'in İspanya'ya transfer olduğunu açıkladı.

featured

Emre Belözoğlu, Tv 100’de Candaş Tolga Işık’ın sorularını yanıtladı. İşte Emre Belözoğlu’nun açıklamaları…

“ARDA GÜLER İSPANYA’YA GİTTİ”

Candaş Tolga Işık, “Buradan duyuralım. Arda İspanya’ya gitti. Takımın ismini söylemeyelim ama iş bitti. Hayırlı olsun diyelim.” ifadelerini kullandı.

Emre Belözoğlu ise, “Ben de Arda Güler’in yerinde olsam gitmek isterim. Çünkü Barcelona ve Real Madrid istiyordu.” dedi.

“30 DAKİKA İZLEDİM VE O BANA ZATEN YETTİ”

“Tahir hoca alt yapının başına gelmişti ve biz bir ekip oluşturduk. Arda’nın iyi bir oyuncu olduğunu bana ekibim önerdi. 30 dakika izledim ve o bana zaten yetti.”

“7-0’LIK GALATASARAY MAĞLUBİYETİ, KARİYERİMİN EN ZOR GÜNÜYDÜ”

“7-0’lık Galatasaray mağlubiyeti, kariyerimin en zor günüydü. Sonrasında ayağa kalkmayı bildik. Galatasaray’ın her geldiği gol oldu. Kariyerimin en zor günüydü diyebilirim. Soyunma odasında da hiç kibar değildim sert konuştum. Bu performansın bize yakışmadığını söyledim.”

“MESUT ÖZİL’İN FENERBAHÇE’YE GETİRİLMESİ ASLA BİR HATA DEĞİLDİ”

“Mesut Özil’in Fenerbahçe’ye getirilmesi asla bir hata değildi. Mesut için istediği ortam oluşmadı ve o yüzden başarılı olamadı. Mesut Özil çok özel bir oyuncuydu. Ona bazen abisi, bazen hocası olarak yaklaştım. Mesut geldiğinde camianın ona ihtiyacı vardı. O dönem maddi olarak Fenerbahçe’ye bir külfeti yoktu. İkinci ve üçüncü senesinde maddi olarak ağırlaştı.”

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir