Fenomen Banu Parlak öldürüldü mü? Şok paylaşım!

featured

Sosyal medyada araba içinde çektiği videolarla tanınan Banu Parlak’ın sayfasından “Sevgili; Banu Parlak haince bir saldırı sonucu hayatını kaybetmiştir” ifadelerine yer verildi.

ARKADAŞINDAN AÇIKLAMA GELDİ

Parlak’ın arkadaşı Neslim Güngen, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, ” Yalan habermiş arkadaşlar. Elim ayağım taş kesti. Telefonu çalınmış. Şimdi Sakarya şubesine ulaştım oradaki bayandan aldığım bilgiye göre canım Banum gayet iyiymiş. Seni çok seviyorum” ifadelerini kullandı.

GÖZYAŞLARI İÇİNDE ANLATTI

Parlak, gözyaşları içinde çektiği videoda “İş yerimden çıktığımda kim olduğunu bilmediğim kişiler tarafından ışıklarda aracıma saldırdılar ve telefonumu aldılar. Kim olduklarına dair hiçbir bilgim yok. Şimdi avukatımla birlikte gerekli şikayetleri yapacağız. Annem de dahil olmak üzere herkes perişan olmuş. Telefonum ve hattım yok. Gerekli açıklamaları yapacağım” dedi.

BANU PARLAK KİMDİR?

1987 senesinde dünyaya gelen Banu Parlak aslen Kastamonuludur. Sosyal medya uygulaması Instagram’da araba içinde yaptığı şarkılı paylaşımlarla fenomen olan ve daha sonra “Narin Yarim “single çalışmasıyla müzik kariyerine adım atmıştı.

2017 yılında Okan Öztürk ile evlenen ancak evliliğini olaylı bir şekilde noktalayan Banu Parlak, bir kız çocuğu annesi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir