Balkan Ninnisi’nden büyük başarı! En iyi dizi ödülünün sahibi oldu

Rumeli Balkan Dernekleri Federasyonu (RUBAFED) tarafından düzenlenen 'Best of Rumeli' ödül gecesinde, başrollerini Erdal Özyağcılar, Emre Bey ve Merih Öztürk'ün oynadığı Balkan Ninnisi en iyi dizi ödülünün sahibi oldu.

featured

Rumeli Balkan Dernekleri Federasyonu (RUBAFED) tarafından düzenlenen ve Türkiye’de yaşayan Rumeli, Balkan kökenli sanatçı, akademisyen, gazeteci, radyocu, sosyal medya fenomeni, sporcu, modacı ve filmin en iyilerinin seçildiği ‘Best Of Rumeli’ ödülleri Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda dördüncü kez sahiplerini buldu. 17 kategoride belirlenen adaylar için 610 bin kişi oy kullandı.

Sunuculuğunu Ebru Destan ile Yusuf Emin’in yaptığı, Demirören Medya Grubu, Radyo D, Dream Türk Radyo sponsorluğundaki Best Of Rumeli, Dream Türk TV’den canlı yayınlandı. RUBAFED Başkanı Kamuran Atakan, “Geceye katılanlara Balkan şöleni yaşatacağız” dedi.

EN İYİ DİZİ ÖDÜLÜ BALKAN NİNNİSİ’NİN

Rumeli Balkan Dernekleri Federasyonu (RUBAFED) tarafından düzenlenen ‘Best of Rumeli’ ödül gecesinde, TRT 1’de salı akşamları yayınlanan, başrollerini Erdal Özyağcılar, Emre Bey ve Merih Öztürk’ün oynadığı Balkan Ninnisi en iyi dizi ödülünün sahibi oldu.

Balkan Ninnisi dizisi nerede çekiliyor? Balkan Ninnisi oyuncuları kimler, konusu nedir?

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir