Balkan Ninnisi dizisi nerede çekiliyor? Balkan Ninnisi oyuncuları kimler, konusu nedir?

TRT 1'in yeni dizi Balkan Ninnisi ilk bölümü ile seyirci karşısına çıktı. Salı akşamları yayınlanan Balkan Ninnisi'nin çekimlerine mayıs ayında başlamıştı. Dizinin çekimleri Üsküp’te gerçekleşiyor. Peki, Balkan Ninnisi oyuncuları kimdir, konusu nedir?

featured

TRT 1’de salı akşamları yayınlanmaya başlanan Balkan Ninnisi televizyon izleyicisinden büyük ilgi gördü. Balkan Ninnisi dizisi oyuncuları ve konusu merak konusu oldu.

Yönetmen koltuğunda Doğan Ümit Karaca ve Volkan Kapkın’ın oturduğu Balkan Ninnisi oyuncuları arasında Erdal Özyağcılar, Özlem Türkad, Merih Öztürk, Emre Bey gibi isimler yer alıyor.

BALKAN NİNNİSİ DİZİSİ OYUNCULARI KİMDİR?

Balkan Ninnisi dizisi oyuncuları arasında Erdal Özyağcılar, Özlem Türkad, Merih Öztürk, Emre Bey, Hakan Boyav, Suzan Akbelge gibi isimler yer alıyor.

Erdal Özyağcılar/ Süleyman

Özlem Türkad/ Neriman

Merih Öztürk/ Jovanka

Emre Bey/ Ertan

Gözde Çığacı/ Gülsüm

Hakan Boyav/ Daniel

Suzana Akbelge

Deniz Gürkan/ Gülbahar

Erman Saban/ Hayati

Sarp Bozkurt/ Arif

Süleyman Kara/ Mustafa

BALKAN NİNNİSİ KONUSU NEDİR?

Vardar Nehri’nin ikiye böldüğü Üsküp şehrinde, nehrin bir tarafında Makedonlar; diğer tarafında Türkler ve Arnavutlar yaşamaktadır. Süleyman Usta ve ailesi, İki tarafı birleştiren Taş Köprü’den ismini alan köfteci dükkanını işletmektedir. Ailenin iki oğlundan biri olan Ertan; üniversiteyi bitirmiş, yurduna geri döner. Öte yanda annesi Elena’nın baskısıyla Viyana’da siyaset bilimi okuyan ve Ertan gibi şehre dönüş yapan Jovanka; istemediği, her detayı kendi iradesi dışında planlanmış bir hayatla yüzleşecektir. Jovanka, annesi Elena’nın otoritesinden sıyrılıp kendi hayatı uğruna mücadeleye girişeceği kısmın başındadır.

“Balkan Ninnisi”, tam 600 yıl Osmanlı şehri olarak kalmış, bir tarafında Türk ve Arnavutların diğer yanında Makedonların yaşamlarını sürdürdüğü Üsküp’te, farklı milletlere mensup iki gencin, sevdaları uğruna imkansızı başarmak için verdikleri mücadelenin öyküsünü anlatıyor.

BALKAN NİNNİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

TRT1 ekranlarında yayınlanan Balkan Ninnisi çekimleri Üsküp’te gerçekleşiyor.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir