Balıkesir’deki otobüs kazasında hayatını kaybedenlerin isimleri belli oldu

featured

Gece saat 04.40 sıralarında Balıkesir OSB Çevre Yolunda Edremit istikametine doğru seyir halinde olan 41 EF 283 plakalı Efe Tur yolcu otobüsü yoldan çıkarak takla atmış, meydana gelen trafik kazasında 14 kişi hayatını kaybederken 17 kişi de yaralanmıştı. Son gelen haberlere göre ölü sayısı 15’e yükseldi.

Kazada hayatını kaybeden vatandaşların isimleri şu şekilde belirlendi:

Ahmet Yağlıdere, Hatice Çelikörs, Kamuran Demir, Şennur Tokur, Feruz Demir, Ozan Ahmet Akızılırmak, Akın Duru, Cengiz Umut, Ahmet Işıklar, Nurten Eruçar, Bilge Toker, Nilay Işıklar, Melissa Kızılırmak, Sevim Kızılırmak ve kimliği tespit edilemeyen bir kişi olarak kayıtlara geçti.

Balıkesir’de 15 kişiye mezar olan yolcu otobüsü kazasında şok detaylar! İşte Efe Tur’un kazada hayatını kaybeden otobüs kaptanları…

Kazada yaralananların isimleri de, Serenay Erden, Yeşim Demir, Ayşe Kesgin, Keyna Davakuf, Özer Azbayrak, Eray Erden, Cemal Tuna, Ahmet Cengiz Çeliköz, Merve Yağlıdere, Didem Özcan (Taburcu), Ayşegül Kısa (Taburcu), Gülce Naz Öcal (Taburcu), Aynur Yazan (Taburcu), Göknur Duranlar (İstanbul’a sevk), Ece Nur Ergin (İzmit’e sevk) ve kimliği tespit edilemeyen bir kişi olarak belirlendi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir