Balıkesir’de 15 kişiye mezar olan yolcu otobüsü kazasında şok detaylar! İşte Efe Tur’un kazada hayatını kaybeden otobüs kaptanları…

featured

Balıkesir-Edremit istikametine doğru seyir halinde olan bir yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu 15 kişi hayatını kaybetti, kazada 17 kişi yaralandı.

Balıkesir otobüs kazası sonrası acı haberi Balıkesir Valiliği duyurdu. Kaza yerinde yapılan ilk incelemede yolcu otobüsünün 95 kilometre hızla viraja girdiği, yaklaşık 40 metrelik fren izi olduğu tespit edildi.

Ölü sayısı 15’e yükseldi

Gece saat 04.40 sıralarında Balıkesir OSB Çevre Yolunda Edremit istikametine doğru seyir halinde olan 41 EF 283 plakalı Efe Tur yolcu otobüsü yoldan çıkarak takla atmış, meydana gelen trafik kazasında 14 kişi hayatını kaybederken 17 kişi de yaralanmıştı. Son gelen haberlere göre ölü sayısı 15’e yükseldi.

Kazada şoför Kerem Başol ile ikinci sürücü Cengiz Umut hayatını kaybetti. Otobüste toplam 32 kişinin olduğu öğrenildi.

Balıkesir’de Efe Tur’a ait yolcu otobüsü devrildi! 14 kişinin öldüğü, 18 kişinin yaralandığı kazadan dehşet görüntüler…

İşte otobüs şoförleri…

Öte yandan 15 kişinin öldüğü kazada ölenler arasında iki şoförün de bulunduğu ifade edildi. Kaptan şoförlerden birinin İzmitli Cengiz Umut olduğu, camiada geniş bir kesim tarafından tanındığı ve çok tecrübeli bir isim olduğu ifade ediliyor. İzmit Otogarından otobüse binen Umut’un aracı kullanıp kullanmadığı henüz netleştirilemedi.

Cengiz Umut

Balıkesir’deki feci kazanın ardından otobüs şoförünün Zonguldaklı Kerem Başol olduğu öğrenildi. Kaptan Başol da olay yerinde hayatını kaybettiği belirlenirken, yaralıların ise kaza yerine ulaşan ekipler tarafından bölgedeki çeşitli hastanelere götürülerek tedavi altına alındığı öğrenildi.

Kerem Başol

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir