Süleyman Soylu’dan mahkeme basan CHP’li vekillere sert tepki: ‘Eşkiya takımı’

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, usulsüzlük yaptığı için görevden alınan CHP'li Belediye Başkanı Vefa Salman'ın yargılanmasında, CHP üst yönetimi ve Milletvekilleri'nin mahkeme heyetine bağırarak saygısızca davranmasına sert tepki gösterdi. Soylu, 'Dün İçişleri Bakanlığı önüne gelip tehditler ve hakaretler savuran eşkiya takımı, bugün de mahkeme bastı' ifadelerini kullandı.

featured

Yalova’da Belediyesinin gelirlerinin büyük çoğunluğunun usulsüz bir şekilde başka bir hesaba aktarıldığının tespiti sonrası başlatılan soruşturmalar bünyesinde görevine son verilen CHP’li Belediye Başkanı Vefa Salman’ın yargılanmasında CHP’li vekiller ortalığı birbirine kattı.

Davayı takip eden CHP üst yönetimi ve Milletvekilleri, Salman’ın tek başına yargılanma talebini reddeden mahkeme heyetine karşı saygısız davranışlarda bulundu. Aralarından duruşmayı izleyen CHP’li Ali Mahir Başarır, mahkeme heyetine saldırmak istedi. Heyete bağırıp çağıran Başarır’ın görüntüleri tepki çekti.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CHP’li Ali Mahir Başarır’ın saygısızca tavırlarına sert çıktı. Soylu sosyal medya paylaşımında, ”Dün İçişleri Bakanlığı önüne gelip tehditler ve hakaretler savuran eşkiya takımı, bugün de mahkeme bastı’ dedi.

 

Terörist mi milletvekili mi? CHP’li Ali Mahir Başarır, mahkeme heyetine saldırdı

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir