Bakan Mustafa Varank’tan ırkçı provokatör Ümit Özdağ’ın yalanına sert yanıt: İspat edemezsen istifa edecek misin alçak müfteri!

Irkçı provokatör Ümit Özdağ, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'ın yeğenlerini devlet kurumuna yerleştirdiğini ve onların da olumsuz işlere bulaştığını iddia etmişti. Özdağ'ın sözlerine çok sert tepki gösteren Bakan Varank, "Benim bırakın kamuda çalışanı, çalışan bir yeğenim yok. Hepsinin yaşları küçük. Bu yalanını ispat edersen ben istifa etmeye hazırım, edemezsen sen partinden ve vekillikten istifa edecek misin alçak müfteri!" dedi.

featured

Sığınmacılarla ilgili her gün türlü türlü yalanlar uyduran ırkçı provokatör Ümit Özdağ, bu kez de Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’a iftira attı.

Özdağ, düzenlediği basın toplantısında Bakan Varank’ın iki tane yeğenini bir devlet kurumunda üst düzey görevlere yerleştirdiğini, bu yeğenlerin olumsuz olaylara karıştığını ve bunun da adli makamlarca tespit edildiğini iddia etti.

Irkçı provokatör Ümit Özdağ, Arap düşmanlığını böyle ilan etti: “Ha sen Türkmensin, sende sorun yok”

“İSPAT ETMEZSEN İSTİFA EDECEK MİSİN ALÇAK MÜFTERİ”

Bakan Varank’ın bu iddiaya tepkisi çok sert oldu. Çalışan bir yeğeni olmadığını çünkü hepsinin küçük olduğunu belirten Varank, “Bu ahlaksız provokatör de bana bulaşmaya çalışmış. Benim bırakın kamuda çalışanı, çalışan bir yeğenim yok. Hepsinin yaşları küçük. Bu yalanını ispat edersen ben istifa etmeye hazırım, edemezsen sen partinden ve vekillikten istifa edecek misin alçak müfteri!” ifadelerini kullandı.

https://habermotto.com/umit-ozdag-zafer-partisi-adem-taskaya-istismar

 

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir