Bakan Akar’dan dikkat çeken seçim mesajı! ‘Müsaade etmeyeceğiz’

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Kayseri'de ziyaretlerde bulundu. Hain terör örgütü PKK'ya karşı operasyonların hız kesmeden devam ettiğini belirten Bakan Akar, "Terör örgütüne can suyu vereceklerle mesafe koymak gerekir." dedi.

featured

AK Parti’den Kayseri milletvekili adayı gösterilen Hulusi Akar, Felahiye ve Özvatan ilçelerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

”MÜSAADE ETMEYECEĞİZ”

Mehmetçiğin nefesinin teröristlerin ensesinde olduğunu belirten Akar, “Bazı içeriden ve dışarıdan hainler, nifak tohumları atarak ‘terör elebaşını tahliye edeceğiz’, ‘bunları affedeceğiz’ gibi birtakım ifadeler kullanıyor. Bunlara asla müsaade etmeyeceğiz” diye konuştu.

”ARAMIZA MESAFE KOYMALIYIZ”

Türkiye’nin önemli bir seçime yaklaştığını ifade eden Akar, şunları söyledi:

“Bu seçimde zihniyetler önemli. Bizim bu kadar şehit, gazi verdiğimiz, yıllarca mücadele ettiğimiz terör örgütüne can suyu vereceklerle mesafe koymak gerekir. Terörle, terör sevicilerle, terörü destekleyenlerle arasına mesafe koymayanlardan biz uzağız. Terörle arasına mesafe koymayanlar bizim için problem. Bu konuda sizin ferasetinizin, milli manevi değerlere olan saygınızdan eminiz, bundan şüphemiz yok.”

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir