DSP Genel Başkanı Aksakal Fatih Portakal’a haddini bildirdi!

DSP Genel Başkanı Önder Aksakal, gazeteci Fatih Portakal'ın sözlerine çok sert tepki gösterdi. Aksakala, Portakal'a, 'Ey Washington portakalı Önder Aksakal’ın ahlakının zekatı senin yedi ceddini cennete götürür' dedi.

featured

Cumhur İttifakı’nda yer alan DSP’nin genel başkanı Önder Aksakal, kendisini ağır bir şekilde eleştiren gazeteci Fatih Portakal‘a çok sert sözlerle yüklendi.

İki gün önce Malatya Deprem Konutları Temel Atma Töreni’nde konuşan Aksakal, ”Bu seçim geçmiş dönemlerdeki gibi bir sağ-sol seçimi değil, vatan millet seçimidir. İnşallah 14 Mayıs’ta vatanımızı küffara teslim etmeyeceğiz” demişti.

FATİH PORTAKAL’DAN AKSAKAL’A HADDİ AŞAN SÖZLER

Portakal ise Aksakal’ın sözlerine dair, “Ahlak yoksunu bir insandan bahsediyoruz. Ne diyebiliriz ki? Kendi ideolojisini satmış, kendi partisini yarı yolda bırakmış böyle bir insandan… Ahlak yoksunu, gerçekten ahlak yoksunu. 2 buçuk dakika konuşuyor, 1 dakikasında hakaret ediyor” yorumunda bulunmuştu.

”BENİM AHLAKIMIN ZEKATI SENİN YEDİ GÖBEK CEDDİNİ CENNETE GÖNDERİR”

Cumhurbaşkanı Erdoğan’la birlikte Kocaeli Şehir Hastanesi’nin açılış törenine katılan Aksakal, Portakal’ın sözlerine dair konuştu.

Aksakal konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

Karşı mahallenin trolleri saldırıya geçtiler. Yüzde 99’u müslüman olan ülkede kafir dışarıda. Bunların trol medyası var. Biri FOX diğeri Sözcü Tv. Bir tane Washington portakalı var. ‘DSP’nin genel başkanı ahlak yoksunu’ demiş. Benim ahlakımın zekatı senin yedi göbek ceddini cennete gönderir. Türkiye tek. Burası piyangodan çıkmadı. Biz burayı kimseye veremeyiz.”

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir