Baht Oyunu’nun yıldızı Aytaç Şaşmaz’ı karşısında gören hayranı heyecandan fenalık geçirdi

featured

Yaz sezonu dizilerinden olan Kanal D’de izleyici karşısına geçen Baht Oyunu dizisinde Cemre Baysel ile başrolü paylaşan Aytaç Şaşmaz son zamanlarla oyunculuğu ve yakışıklılığıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor.

Baht Oyuncu dizisinde Bora karakterine hayat veren Aytaç Şaşmaz, hayran kitlesini her geçen gün artırmaya devam ediyor.

Nefes almakta güçlük çekti

Dizi çekimleri için gittiği mekanda hayranları ile bir araya gelen Aytaç Şaşmaz’ı karşısında gören genç kız, baygınlık geçirdi. Nefes almakta zorluk geçen genç kız için ambulans çağrıldı.

Genç kızın baygınlık geçirdiği anlar kayıt altına alınırken o görüntüler kısa sürede sosyal medyanın en çok konuşulan konuları arasına adını yazdırdı. İşte o anlar:

Aytaş Şaşmaz kimdir?

1994 yılında İstanbul’da doğmuştur. Aytaç Şaşmaz, 1.80 metre boyunda, 77 kilodur. Aynı zamanda oyuncu İsmail Ege Şaşmaz’ın kardeşi olan Aytaç Şaşmaz’ın ilk oyunculuk deneyimi, 2017 yılında rol aldığı “Kötü Çocuk” isimli sinema filmidir.

Star TV ekranlarında yayınlanan, başrolünde Tolga Sarıtaş’ın yer aldığı Söz dizisinin kadrosunda yer alan Şaşmaz, reklam filmlerinde de boy göstermiştir.

Son olarak Hekimoğlu dizisinde başrollerden biri olan Aytaç Şaşmaz, şimdilerde yeni dizi projesi Baht Oyunu ile ekranlara geri döndü.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir