Baht Oyunu’nun Tuğçe’si Aslı Sümen fiziğiyle akılları alıyor! Olaylı Miss Turkey birincisi Aslı Sümen kimdir?

featured

Kanal D ekranlarında izleyicisi ile buluşan, ARC film’in yapımcılığını üstlendiği yeni dizi Baht Oyunu’nun yönetmen koltuğuna Serdar Gözelekli oturuyor.

Senaryosunu Erkan Birgören ve Tuna Kıygı kaleme aldığı Baht Oyunu dizisinde ‘Tuğçe’ karakterine hayat veren Aslı Sümen’in kim olduğu merak ediliyor. Peki, Aslı Sümen kimdir? İşte  Aslı Sümen hakkında bilinmesi gerekenler…

1994 yılında Mersin’de doğan Miss Turkey 2017 birincisi Aslı Sümen, lisans eğitimini Orta Doğu Teknik Üniversitesi İktisadi ve İdaresi Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü’nde tamamlamıştır.

1.74 cm boyunda olan Aslı Sümen, mankenli ve fotomodellik yapmaktadır.

18 Kasım 2017 tarihinde Çin’de yapılan “Miss World” yarışmasında Türkiye’yi temsil eden Sümen, ODTÜ’de Eşli Danslar Topluluğu’nda yarışarak üniversitesini temsil etmiştir.

Olaylı Miss Turkey birinciliği

Miss Turkey 2017 Yarışmasında birinci seçilen Itır Esen’in tacı, sosyal medyada 15 Temmuz şehitleriyle ilgili yaptığı bir paylaşım nedeniyle geri alındı. Bu karardan sonra Miss Turkey birincisi Aslı Sümen oldu.

Esen’in tacının alınmasının ardından jüri puanlamasına göre ikinci olan Aslı Sümen birinci, puan sıralamasında üçüncü olan Pınar Tartan ikinci, dördüncü sırada olan Yasemin Çoklar ise üçüncü oldu.

Yeni sonuçlara göre Aslı Sümen, Çin Halk Cumhuriyeti’nde düzenlenecek “Miss World”de, Pınar Tartan, ABD’de düzenlenecek “Miss Universe”de, Yasemin Çoklar ise Polonya’da düzenlenen “Miss Supranational”da Türkiye’yi temsil etti.

Baht Oyunu Tuğçe karakteri hakkında

Bora’nın çocukluk arkadaşı olan Tuğçe, aynı zamanda onunla iş yapmaktadır. Tuğçe eğitim görmüş, akıllı ve alımlı bir kadındır. Bazen insanlara yukarıdan bakan Tuğçe, isteklerine sahip olmak için elinden gelen her şeyi yapacak bir kadındır.

Hedeflerine ulaşma konusunda aşırı hırslı olan Tuğçe, Bora’ya yakın olmak ister. Bu sebeple şirkete ortak olmaya karar verir. Bora’ya uzun zamandır aşık olan Tuğçe hislerini söylemek konusunda çekimser davranır. Çünkü Bora’nın ulaşılmaz olması Tuğçe’nin hislerini rahatça ifade edebilmesine engel olmaktadır. Tuğçe’nin hedefi Bora’yı kendisine aşık etmek ve onunla evlenmektir.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir