Bağcılar’da annesinin kafasını kesen Ali Sayan’la ilgili şok gerçek! Asıl öldürmek istediği kişi bakın kimmiş?

Geçtiğimiz günlerde Bağcılar'da annesinin kafasını kestikten sonra herkesin gözü önünde balkondan aşağı atan Ali Sayan hakkında günlerdir sosyal medyada teyite muhtaç bazı bilgiler paylaşılıyor. Kısa süre içerisinde yayılan ve TikTok'ta akıma dönüşen bu bilgilerin ardından DHA Adliye Muhabiri Sevda Sarıkaya TikTok'ta yayınladığı bir videoyla olayla ilgili doğru bilinen yanlışları ve olayın detaylarını anlattı. Öte yandan Sayan’ın daha önce aileden bir başka kişiyi öldürmek istediği ortaya çıktı.

featured

Geçtiğimiz günlerde ülkede infial yaratan korkunç görüntüler izledik. Kanımızı donduran olayda İstanbul Bağcılar’da yaşayan 26 yaşındaki Ali Sayan, 58 yaşındaki annesi Havva Sayan’ı defalarca bıçaklayıp kafasını kestikten sonra herkesin gözü önünde balkondan atmıştı.

Madde bağımlısı olduğu belirtilen katil Ali Sayan, daha sonra da evi ateşe vermişti. Annesini katlettikten sonra gözaltına alınan Sayan, tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

Bağcılar’da annesinin kafasını kesen Ali Sayan ne dedi? İfadesi ortaya çıktı mı?

Olayın ardından bir TikTok kullanıcısı Ali Sayan’ın uyuşturucu etkisi geçtikten sonra annesini sorduğunu ve annesinin kıyafet getirmesini istediğini öne sürmüştü.

Bu iddianın ardından da DHA Adliye Muhabiri Sevda Sarıkaya TikTok’ta yayınladığı bir videoyla olayla ilgili doğru bilinen yanlışları ve gözaltında Ali Sayan’ın yaptıklarını anlattı.

Sarıkaya, Ali Sayan’ın kendisine geldikten sonra annesini sormadığını, annesinden kıyafetlerini istemediğini söyledi. Ayrıca, Olay anına ilişkin videoyu izleyince sinir krizi geçirip hastaneye kaldırıldığını bilgisi de doğru olmadığını ekledi.

Sarıkaya, Ali Sayan’ın adliyeye getirildikten sonra nezarethanede zaman zaman sadece ağladığını öğrendiğini söyledi.

”ŞUNU BİR GÜN ÖLDÜRECEĞİM”

Ali Sayan’ın babasını öldürdüğüne dair iddialar da doğru değil. Ali Sayan’ın bir ablası ve bir abisi olduğunu öğrenen Sarıkaya, akrabalarının abisinin Ali Sayan’dan korktuğu için geceleri odasının kapısını kilitlediğini söylediğini aktardı.

Abisinin kapısını kilitli gören Ali’nin annesine “Şunu bir gün öldüreceğim söyle şuna kapıyı bir daha kilitlemesin.” diyerek abisini ölümle tehdit ettiğini de öne sürdü.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir