Bağcılar’da annesinin kafasını kesen Ali Sayan ne dedi? İfadesi ortaya çıktı mı?

Uyuşturucu bağımlısı ve akıl hastası olduğu öğrenilen Ali Sayan, Bağcılar’da annesi Hava Sayan’ın kafasını keserek başını balkondan sokağa attı. Sayan daha sonra evi ateşe verdi. Türkiye’yi derinden sarsan olayın ardından tutuklanarak cezaevine gönderilen Ali Sayan’ın ifadesi merak konusu oldu. Öte yandan zanlının sosyal medyada geçtiğimiz yıllarda yaptığı ‘’Anne’’ paylaşımları dikkat çekti.

featured

Bağcılar’da annesini vahşice öldüren ve kafasını balkondan atan Ali Sayan Türkiye’nin gündeminden düşmüyor. Kan donduran görüntüler sosyal medyada hızla yayılırken, cinayetin detayları ise sorgulanmaya başlandı. Olay, saat 16.30 sıralarında Bağcılar, Fevzi Çakmak Mahallesi 2005. Sokak’ta yaşandı. Uyuşturucu bağımlısı olduğu iddia edilen Ali Sayan’ın annesini vahşice öldürdükten sonra kafasını kesip balkondan sokağa atması tüyleri diken diken etti.

Bağcılar’da annesinin kafasını kesip balkondan atan Ali Sayan’ın “Anne” paylaşımı

BAĞCILAR’DA ANNESİNİN KAFASINI KESEN ALİ SAYAN İFADESİNDE NE DEDİ?

Gözaltına alındıktan sonra ifadesi alınmak üzere emniyete götürülen Ali Sayan, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Sayan, daha sonra tutuklandı. Ancak Ali Sayan’ın ifadesi paylaşılmadı.

Olaya ilişkin İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nden yazılı açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada şunlar paylaşıldı;

“Kasten Öldürme suçu ile ilgili, Bağcılar ilçesinde yürütülen çalışmalarda; saat: 16.00 sıralarında Fevzi Çakmak Mahallesi’nde meydana gelen olayda, H.S.(58) isimli kadın şahsın, A.S.(26) isimli şahıs tarafından bıçakla yaralanarak öldürüldüğü belirlenmiş, olay yerine intikal edilmiştir.

Bağcılar’da annesinin başını keserek sokağa atan Ali Sayan tutuklandı

Yapılan kontrolde; H.S. isimli kadın şahsın hayatını kaybettiği görülmüş, yapılan incelemede evin salon kısmında A.S. isimli şahsın yangın çıkardığı anlaşılmıştır.

Araştırmalarda; A.S. isimli şüpheli şahsın H.S. isimli öldürülen kadın şahsın oğlu olduğu belirlenmiş ve ayrıca şüpheli şahısın ruh ve sinir hastalıklarından firari durumda olduğu anlaşılmıştır.

Şüpheli şahıs olay yerinde olayı gerçekleştirdiği suç aletleriyle beraber görevlilerimizce yakalanmıştır. Konu ile ilgili yakalanan şüpheli şahıs adli makamlara sevk edilmiştir. Tahkikat devam etmektedir”

Bağcılar’da annesinin başını keserek sokağa atan Ali Sayan olayında yeni gelişme

Hakimlik şüphelinin ‘Canavarca hisle, eziyet çektirerek öldürme’ ve ‘Üstsoydan akrabayı kasten öldürme’ suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderilmesine karar verdi.

VALİLİKTEN AÇIKLAMA

Bağcılar’da Ali S.’nin, annesi Hava S.’yi bıçakla öldürüp, kestiği kafasını balkonda sokağa attığı olaya ilişkin İstanbul Valiliği’nden yazılı açıklama yapıldı.

Yapılan açıklamada, “Bağcılar ilçemiz Fevzi Çakmak Mahallesinde annesi H.S’yi (58) vahşice öldüren A.S (26) adlı şahıs emniyet birimlerimiz tarafından yakalanmıştır. A.S. adlı şahsın, çok sayıda ruh ve akıl hastalıkları hastanelerinde psikolojik tedavi gördüğü, son olarak 1 ay önce taburcu olduğu, ayrıca şahsın uyuşturucu kullanmaktan 1 kaydı olduğu tespit edilmiştir” denildi.

Bağcılar’da annesinin başını keserek sokağa atan Ali Sayan’la ilgili flaş gelişme! Kesik baş bakın nereye düşmüş?

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir