Baba dizisi Ferit kimdir? Ferit öldü mü? Baba’nın Ferit’i Macit Koper diziden ayrıldı mı?

Başrolünde Haluk Bilginer'in yer aldığı Baba dizisinin Ferit adlı karakterinın akıbeti merak ediliyor. Macit Koper'in hayat verdiği Ferit karakteri öldü mü? Macit Koper Baba dizisine veda mı edecek?

featured

SHOW TV’nin yeni dizisi Baba’da Macit Koper’in hayat verdiği Ferit Karaçam’ın havuza yüzü gözükmeyen biri tarafından itildiği görülüyor. Bunun üzerine Ferit Karaçam’a ne olduğu merak ediliyor. Ferit öldü mü soruları sorulmaya başlandı. Ferit’in durumu bölümün ilerleyen dakikalarında netlik kazanacak.

MACİT KOPER KİMDİR?

1944 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Macit Koper tiyatro ile ilgilenmeye lise yıllarında başladı. LCC Tiyatro Okulu’nda eğitim aldı. Uzun yıllar Dostlar Tiyatro’sunda oyuncu, yazar, dramaturg ve yönetmen olarak çalıştı. Ardından İstanbul Şehir Tiyatrolarında yazar ve yönetmen olarak görev aldı. Koper tiyatro dışında sinemada da oyuncu ve senarist olarak çalıştı. Senaristliğe 1983’te Seni Seviyorum adlı film ile Atıf Yılmaz’ın teşvikiyle başladı. 1987’de yazdığı Rumuz Goncagül’den itibaren ağırlıklı olarak yönetmen İrfan Tözüm ve Ömer Kavur ile çalıştı. Aaahh Belinde ve Melodram gibi kült filmlerde yer aldı. Anayurt Oteli filmindeki Zebercet rolündeki başarısıyla büyük beğeni topladı. Tiyatro ve sinemada sayısız film ve oyuna imza atan usta oyuncu, televizyonda ise Ağır Roman, Muhteşem Yüzyıl, Hatırla Gönül, Poyraz Karayel, Ramo gibi yapımlarda yer aldı. Koper FOX ekranında yayınlanan Elkızı dizisiyle kariyerine devam etmektedir.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir