Ayça Ayşin Turan dergiye kapak oldu: “Çekimlerde totemim var”

Ayça Ayşin Turan, MAG’in mayıs sayısına kapak oldu. Çekimler sırasında bazı totemleri olduğunu aktaran Turan, "Oyuncu koçumla gece gündüz çalışıyorum. Senaryoyu iyi analiz etmeye çalışıp yönetmenlerimle ve senaristlerle paralel ilerlemeye çalışıyorum. Karakteri derinlemesine anlayıp onunla empati yapmaya çalışıyorum ve Ayça’yı evde bırakıp sete çıkıyorum.” dedi.

featured

Ayça Ayşin Turan, MAG’in mayıs sayısına kapak oldu. Ünlü oyuncu birbirinden özel açıklamalarda bulundu.

“DIŞARIDAN SOĞUK BİR İNSAN İMAJI VERİYORUM”

Oyuncu, “Hayatınızda neleri değiştirmek isterdiniz?” sorusuna şu yanıtı verdi:

“Dışarıdan, soğuk ve mesafeli bir insan imajı veriyorum. Sanırım bunu değiştirmek isterdim. Bir de bu kadar sabırlı ve alttan alan bir insan olmak istemezdim. Bazen karşımdakini kırmamak için birçok şeyi içime atıyorum ve bu daha sonra bende keskin kopuşlara sebep oluyor. Bunu da değiştirmek isterdim.”

Turan, kamera arkasından kamera önüne geçişinin hayatında dönüm noktası olduğunu ifade etti:

“Normalde çok sakin ve utangaç bir yapım var ama oyunculuk öyle değil. Kendi sınırlarının ötesine geçip başka karakterlere hayat vermen ve onlarla empati kurman gerekiyor. Oyunculuk benim en özgürleştiğim alanım ve dönüm noktam.”

“ÇEKİMLERDE BAZI TOTEMLERİM VAR”

Ayça Ayşin Turan, çekimler sırasında bazı totemleri olduğunu dile getirdi:

“Adı üzerinde totem, o yüzden paylaşmak doğru olmaz. Ama role hazırlanırken kapanıyorum. Oyuncu koçumla gece gündüz çalışıyorum. Senaryoyu iyi analiz etmeye çalışıp yönetmenlerimle ve senaristlerle paralel ilerlemeye çalışıyorum. Karakteri derinlemesine anlayıp onunla empati yapmaya çalışıyorum ve Ayça’yı evde bırakıp sete çıkıyorum.”

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir