Efsane şampiyon Avatar Atakan kimdir? Avatar Atakan’ın Survivor’daki unutulmaz anları…

Survivor 2022 All Star kadrosunda ünlüler takımında yer alan Avatar Atakan, 2016 yılında yaşadığı şampiyonlukla izleyicilerin gönlünde taht kurmuştu. Muay Thai sporunda şampiyonluklar yaşayan Çağan Atakan Arslan'ın bu yıl da Survivor'da ön plana çıkması bekleniyor. Peki Avatar Atakan olarak bilinen Çağan Atakan Arslan kimdir? İşte Avatar Atakan'ın Survivor'daki unutulmaz anları...

Merakla beklenen Survivor 2022 kadrosu belli oldu. Acun Ilıcalı’nın açıkladığı Survivor 2022 All Star’da bu yıl birbirinden zorlu rakipler yarışacak.

Ünlüler takımında yer alan bu isimlerden bir de ‘Avatar’ lakabıyla bilinen boksör Çağan Atakan Arslan oldu. Peki Survivor 2022 Çağan Atakan Arslan kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte merak edilenler…

Acun Ilıcalı, Survivor All Star 2022 Ünlüler Takımı’nı açıkladı! Bomba isimler…

AVATAR ATAKAN KİMDİR?

Çağan Atakan Arslan, 07 Ağustos 1989 yılında Sivas’ta dünyaya geldi. Avatar lakaplı Çağan Atakan Arslan, spor hayatına basketbol ile başladı.

Vücut geliştirmeye küçük yaşlarda başlayan sporcu, 17 yaşında dövüş sporları ile tanışmasının ardından günümüze kadar birçok başarıya imza atmıştır.

Atakan Arslan, İstanbul Marmara Üniversitesi Beden Eğitimi Yüksek Okulundan mezun olmuştur. Kickboks, muay thai ve free fight branşlarında kendisini geliştirmiş ve bir çok madalya kazanmıştır. Atakan Arslan Türkiye’yi uluslararası alanda temsil ediyor ve profesyonel müsabakalara çıkıyor.

Profesyonel sporun dışında çeşitli sinema ve dizi filmlerinde de oynayan Atakan Arslan modellik yapmaktadır.

Avatar Atakan’ın Survivor 2022 All Star kadrosunda gücüyle ve zekasıyla ön plana çıkması bekleniyor.

İşte 2016’da Survivor Türkiye’nin şampiyonu olan Avatar Atakan’ın yarışmada yaşadığı unutulmaz anlar:

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir