ATV’nin yeni dizisi Safir’den ilk fragman

ATV'nin yeni dizisi Safir büyük bir heyecanla bekleniyor. Başrollerinde İlhan Şen ve Özge Yağız'ın yer aldığı dizinin ilk fragmanı yayınlandı.

featured

ATV’nin büyük bir heyecanla beklenen yapımı Safir: Saklı Kalan Bir Aşk Hikayesi, kadrosunda yer alan ünlü oyuncuları ve etkileyici hikayesiyle dikkat çekiyor.

Kapadokya’da çekimleri devam eden dizinin yapımını NTC Medya üstleniyor. Yönetmen koltuğunda ise Semih Bağcı oturuyor.

Oyuncu kadrosunda İhan Şen, Özge Yağız, Burak Berkay Akgül, İpek Tuzcuoğlu gibi başarılı isimlerin yer aldığı dizinin ilk fragmanı yayınlandı.

Tanıtımıyla büyük ses getiren Safir dizisinin konusu ve oyuncuları da en çok araştırılan konular arasında yer alıyor.

safir dizisi oyuncuları

 

SAFİR DİZİSİ KONUSU

Safir ‘Saklı Kalan Bir Aşk Hikayesi’nin çekimleri doğal güzellikleri ve eşsiz mimarisiyle öne çıkan Nevşehir’in Ürgüp ilçesinde gerçekleşiyor. Ürgüp ve Kapadokya’nın eşsiz güzelliklerini ekrana taşıyacak olan dizi, konusunun yanı sıra görsel ögeleriyle de dikkat çekecek.

Merakla beklenen dizi, Gülsoy ailesinin bir gecede değişen ihtiras, tutku, intikam ve zorbalık sınavları ile dolu tehlikeli yollarda kaybolma hikayesini konu alıyor.

SAFİR DİZİSİ OYUNCULARI

Safir dizisinin oyuncu kadrosunda ise şu isimler yer alıyor: İlhan Şen, Özge Yağız, Burak Berkay Akgül, İpek Tuzcuoğlu, Erkan Bektaş, Müfit Kayacan, Nur Yazar, Can Bartu Arslan, Gizem Sevim, Münir Can Cindoruk, Serdar Bordanacı, Sevda Baş, Selin Işık, Efe Taşdelen, Serkan Taştemur, Can Remzi Ergen

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir