Aslıhan Gürbüz ile İsmail Hacıoğlu nikah masasına oturuyor

Bir süredir mutlu bir birliktelik yaşayan Aslıhan Gürbüz ve İsmail Hacıoğlu evlilik yoluna girdi. İddialara göre çift, nikah masasına oturacak. Daha önce hiç evlilik yapmayan Gürbüz'ün yakın çevresine "Yuva kurmak istiyorum" dediği iddia edildi. Hatta 40 yaşındaki güzel oyuncunun çocuk sahibi olma istediği de gelen iddialar arasında... İsmail Hacıoğlu, aradığı mutluluğu sonunda Aslıhan Gürbüz'de buldu.

featured

Bir süredir mutlu bir birliktelik yaşayan Aslıhan Gürbüz ve İsmail Hacıoğlu evlilik yoluna girdi. İddialara göre çift, nikah masasına oturacak. Daha önce hiç evlilik yapmayan Gürbüz’ün yakın çevresine “Yuva kurmak istiyorum” dediği iddia edildi. Hatta 40 yaşındaki güzel oyuncunun çocuk sahibi olma istediği de gelen iddialar arasında… İsmail Hacıoğlu, aradığı mutluluğu sonunda Aslıhan Gürbüz’de buldu. Öte yandan eğer evlenirlerse Hacıoğlu’nun bu üçüncü evliliği olacak. Daha önce Duygu Kaya Kumarki ve Vildan Atasever‘le evlenen Hacıoğlu’nun, Kumarki’den bir çocuğu bulunuyor. İşte ünlü çiftin nikah tarihi…

aslıhan gürbüz ismail hacıoğlu

Başarılı oyuncu İsmail Hacıoğlu, oyuncu Merve Çağıran için evliliğini bitirmişti. Kısa süre sonra bu aşkta da mutluluğu bulamayan Hacıoğlu gönlünü meslektaşı Aslıhan Gürbüz’e kaptırmıştı.

Takvim’in haberine göre; Merve Çağıran ile ilişkisini ani bir şekilde bitiren İsmail Hacıoğlu, hemen akabinde Aslıhan Gürbüz’le aşk yaşamaya başlamıştı. Gönlünü güzel oyuncuya kaptıran Hacıoğlu, her fırsatta aşkını sosyal medyadan gözler önüne seriyordu.

aslıhan gürbüz ismail hacıoğlu evleniyor mu

Gürbüz de aynı şekilde uzun bir aradan sonra mutluluğu yakışıklı oyuncuda bulmuştu.

Aşlarını her fırsatta dile getiren ve magazin basınında parmakla gösterilen çiftin, evlilik yoluna girdiği öne sürüldü.

İddialara göre çift, yaz sonuna kadar nikah masasına oturacak.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir