Aslıhan Güner 33’üncü yaşını kutladı, hayranları mesaj yağmuruna tuttu

featured

17 Aralık 1987 doğumlu olan oyuncu, sosyal medyadan sevdikleri, hayranları tarafından adeta mesaj yağmuruna tutuldu. Aslıhan Güner, doğum günü için gelen pek çok mesajı instagram sayfasından paylaşmaya devam ediyor. Kuzey Yıldızı dizisinde değişen saçları ve imajıyla birlikte oynadığı rolle birlikte hayran kitlesini iyice büyüten Aslıhan Güner, yeni yaşına sevgi dolu mesajlarla girdi.

Oyuncu, Karadenizli bir kadını canlandırdığı dizi ile birlikte hayran kitlesini çoğaltırken daha büyük kitleler tarafından da tanınıyor artık. Oyunculuğuyla beğeni toplayan Aslıhan Güner, Kuzey Yıldızı dizisi için bulunduğu Ordu’da doğum gününü kutluyor. Aslıhan Güner’e ilk sürprizi dün gittiği kuaförde güzel bir sürpriz yapıldı. Güner, bu anları instagram hesabından paylaşmıştı.

Bugün de kendisine instagram üzerinden gönderilen mesajları paylaştı. Dizide birlikte oynadığı isimlerle birlikte Kuzey karakteriyle partnerini oynayan İsmail Demirci’den de mesaj gecikmedi. Demirci, birlikte yer aldıkları bir çekimin kamera arkasından kısa bir görüntü ile partnerinin doğum günün kutladı. İsmail Demirci, “Hep gülelim, hep eğlenelim, hayat ne istiyorsan onu versin arkadaşım, partnerim, doğum günün kutlu olsun” mesajını yazdı.

2013’te evlendiği eşi Mert Kılıç da doğum gününü kutlayanlar arasındaydı. Aslıhan Güner’in kardeşleri Yasemin, Neslihan ve Yiğit Güner’den de mesajlar geldi. Aslıhan Güner Kılıç, 1987 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Barış Manço Kültür Merkezi’nde oyunculuk eğitimi alan oyuncu ilk kez 2002 yılında yayınlanan Sırlar Dünyası adlı dizide rol almıştı. 2013 yılında kendisi gibi oyuncu olan Mert Kılıç ile hayatını birleştiren Aslıhan Güner, Asi, Şevkat Tepe, Diriliş Ertuğrul, Kehribar gibi yapımlarda da rol aldı.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir