Aşk belgelendi! Aslı Enver ve Önder Öztarhan baş başa yemekte ilk kez görüntülendiler

Aslı Enver’in bir süredir ismi iş insanı Önder Öztarhan ile anılıyordu. Çıkan aşk dedikodularına açıklama yapmayan ikili önceki gün yemek yerken kameralara takıldı.

featured

Güzel oyuncu Aslı Enver, son dönemde özel hayatıyla sık sık gündeme geliyor. Bir dönem şarkıcı Murat Boz ile yaşadığı aşkla gündem olan Aslı Enver, bir süredir iş insanı Önder Öztarhan ile birliktelik yaşıyor. Adları uzun süredir yan yana yazılan, ancak ilişkiyi itiraf etmeyen çiftin aşkı sonunda belgelendi. Aslı Enver ile Önder Öztarhan, ilk kez baş başa yemekte görüntülendi. 

Uzun süre aşk yaşadığı Murat Boz’la evliliğin eşiğinden dönen oyuncu Aslı Enver, Önder Öztarhan ile bir süredir aşk yaşıyor. Çift, ilişkilerini sır gibi saklamaya çalışsa da aşk resmen belgelendi.

Sevgililer, Alaçatı’da bir restoranda baş başa yemek yerken objektiflere yakalanmaktan kurtulamadı.

BAŞ BAŞA İLK KEZ GÖRÜNTÜLENDİLER

Bir mekanda yemek yiyen Aslı Enver ve Önder Öztarhan’ı, hayranları ele verdi. Çiftin bu fotoğrafı, sosyal medyada binlerce kişi tarafından paylaşıldı ve yorum yağmuruna tutuldu.

“HER ŞEY İLK GÖRÜŞTE OLDU”

Öte yandan Önder Öztarhan, geçtiğimiz haftalarda yaptığı açıklamada, “Evet, bir ilişki başladı. Daha çok yeni. Şu an her şey yolunda, iyiyiz, güzeliz. Her şey ilk görüşte oldu.” ifadelerine yer vermişti.

“ÇOK MUTLUYUZ”

Aslı Enver ile geçtiğimiz yıl aralık ayında birliktelik yaşamaya başlayan Önder Öztarhan, yakın çevresine çok mutlu olduklarını söylemişti.

Ünlü oyuncu, ilişkisinin doğrulanmasının ardından ilişkisini sosyal medyaya taşımıştı. 37 yaşındaki Enver, Instagram’dan sevgilisiyle takipleşmeye başlamıştı.

 

 

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir