Aşkım Kapışmak’ın “iyi cinsellik için esmer erkek seçin” sözüne tepkiler çığ gibi

Davranış Bilimleri Uzmanı Aşkım Kapışmak paylaştığı videoda, "Esmerler daha yoğun cinsellik yaşar, beyaz tenliler cinsellikten ziyada yan yana olmayı sever. İyi bir cinsellik istiyorsan esmer olmalı" sözleri kısa sürede sosyal medyada gündem olurken kullanıcılar Kapışmak'a tepki gösterdi.

featured

Davranış Bilimleri Uzmanı Aşkım Kapışmak’ın cinsellik üzerine konuştuğu video sosyal medyada gündem oldu. Kapışmak’ın ilişkide cinsellik isteyen kadınların esmer erkekleri tercih etmeleri gerektiğini söylemesi kullanıcıları bir hayli kızdırdı ve Kapışmak’a sert sözlerle yüklenildi.

Bir kadın arkadaşıyla cinsellik üzerine konuşan Aşkım Kapışmak “Esmerler endorfini daha çok salgıladığı için daha yoğun cinsellik yaşar, libidoları yüksektir. Beyaz tenliler cinsellikten ziyade yan yana olmayı sever. O yüzden iyi bir cinsellik istiyorsan tercih esmer olmalı” ifadelerini kullandı.

SÖZLERİ TEPKİ ÇEKTİ

Kapışmak videosu sosyal medya kullanıcılarının tepkisini çekti. Ünlü isim için “Bu tarz tespitleri yapan kişileri ciddiye almayın” ve “Bu nasıl bir zihniyet, insanları kalıplara sokmayın” yorumları yapıldı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir