Binlerce kişi yine ekrana kilitlenecek! Aşkı Memnu final bölümü saat kaçta? Aşkı Memnu 2022 finali ne zaman yayınlanacak?

Senelerdir gündüz kuşağında tekrarı yayınlanan Aşkı Memnu dizisi 2022 yılında da final bölümüne geldi. Binlerce kişiyi ekrana kilitleyen dizi Aşkı Memnu 2022 finali ne zaman yayınlanacak? İşte Aşkı Memnu final bölümü saat kaçta? sorusunun cevabı...

featured

Aşkı Memnu final bölümü için geri sayım başladı. Kanal D’nin sevilen dizisi Aşkı Memnu’nun tekrar bölümleri hafta içi her gün ekrana geliyor.

Aşk-ı Memnu’nun efsane karakteri Bihter Ziyagil, 11. ölüm yıldönümünde de sosyal medyaya damga vurdu

Sevilen dizi Aşkı Memnu 79. bölümü ile yarın final yapacak. Dizinin yayın saatinde değişiklik olacağı açıklandı.

AŞKI MEMNU FİNALİ NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Aşkı Memnu dizisi yarın akşam final yapacak. Dizinin final bölümü 25 Ağustos Perşembe akşamı saat 20:00’da ekrana gelecek.

BİR KEZ DAHA İZLEYİCİSİYLE BULUŞTU

Kanal D’nin, yapımını Ay Yapım’ın üstlendiği, başrolünde Kıvanç Tatlıtuğ, Beren Saat, Nebahat Çehre ve Selçuk Yöntem’in rol aldığı, gerek yayında olduğu dönem gerekse yayınlanan tekrar bölümleri ile her daim adından söz ettiren dizisi “Aşk-ı Memnu” yaz boyunca bir kez daha izleyicisi ile buluştu.

Başarısını bir kez daha kanıtlayan dizinin etkileyici final bölümü 25 Ağustos Perşembe akşamı yeniden Kanal D’de ekrana gelecek.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir