Aşka Düşman dizisinin Mahur’u Merve Nur Bengi kimdir, kaç yaşında?

4 Ocak Perşembe günü TV8 ekranında yayın hayatına başlayan Aşka Düşman dizisinde Mahur karakteri dikkat çekti. Güzel oyuncu Merve Nur Bengi hayatı merak konusu oldu. Peki, Aşka Düşman Mahur kimdir? Merve Nur Bengi kaç yaşında? Merve Nur Bengi hangi dizilerde oynadı? İşte yanıtı..

featured

Aşka Düşman ilk bölüm takip ederken bir yandan da Merve Nur Bengi hayat hikayesi inceledi. Güçlü kalmaya çalışan bir kadın ve 3 kızının hikayesini işleyen Aşka Düşman dizisinin Mahur’u kim sizler için araştırdık. İşte Aşka Düşman Mahur rolüne bürünen Merve Nur Bengi bilgileri..

Merve-Nur-Bengi-nereli

AŞKA DÜŞMAN MAHUR KİM?

Güçlü kalmaya çalışan bir kadın ve 3 kızının hikayesini işleyen Aşka Düşman dizisinde Mahur rolü dikkat çekti. Birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı Aşka Düşman dizisinde Mahur rolüne güzel oyuncu Merve Nur Bengi hayat verdi. Üç kardeşlerden biri olan İnci’nin doktor Uygar’la karşılaşmasıyla aşk hikayesi başladı. İmkansız bir aşkı anlatan Aşka Sürgün dizisinde Mahur kardeşlerin en küçüğüdür.

aska-düsman-dizisi

MERVE NUR BENGİ KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

Güzel oyuncu Merve Nur Bengi 2000 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. 20li yaşlarını yaşayan oyuncu Dokuz Eylül Üniversitesinde Tiyatro eğitimi aldı. Merve Nur Bengi okuluna uzaktan devam ederek Öğrenci Evi dizisi çekimlerine katıldı. Televi Menajerliğin oyuncusu olan Merve Nur Bengi ilk yapımına 14 yaşında çocuk oyuncu olarak çıktı. Herkesin hafızasına kazınan Unutursam Fısılda filminde yer alan Merve Nur Bengi, aynı yıl Nemesis’i Uyandırmak filminde performans gösterdi. Asıl çıkışını 2018 yılında yayınlanan 4N1K: Yeni Başlangıçlar dizisinde yer alarak yakalayan genç oyuncu, Öğrenci Evi dizisinde yer aldı. @mervenurbengi kullanıcı adlı İnstagram hesabını aktif olarak kullanan Merve Nur Bengi aktif olarak tiyatro ile ilgileniyor.

 

aska-düsman-dizisi-uyarlama-mı

MERVE NUR BENGİ TV DİZİLERİ

Nemesis’i Uyandırmak

Unutursam Fısılda

4N1K: Yeni Başlangıçlar

Öğrenci Evi

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir