Arak dizisinin konusu ne? Arak dizisi uyarlama mı? Arak ne demek?

Bu akşam izleyici ile buluşan Arak'ta, kendisiyle birlikte yaşadığı mahallenin geçimini de hırsızlıkla sağlayan, gözü kara olduğu kadar tehlikeli genç bir adamı canlandıran Kaleli, 3 aydır Arak için hazırlanıyor. Öykü Karayel ile ilk kez partner olan sevilen oyuncu hikayenin anlatım dilini ve farklı olay örgüsüne sahip olmasını özellikle beğendiğini belirtiyor.

Show TV’nin kadrosuyla olduğu kadar hikayesi ile de büyük dikkat çeken, yapımını Most Production’ın, yapımcılığını Murat Can Oğuz’un üstlendiği dizisi Arak‘ın başrol oyuncularından İlker Kaleli ‘Kara’ karakteri ile ekrana döndü. Peki, Arak dizisi konusu ne, oyuncuları kim? Arak dizisi Kara kim?

 

ARAK YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Bu akşam izleyici ile buluşacak dizide, kendisiyle birlikte yaşadığı mahallenin geçimini de hırsızlıkla sağlayan, gözü kara olduğu kadar tehlikeli genç bir adamı canlandıran Kaleli, 3 aydır Arak için hazırlanıyor. Öykü Karayel ile ilk kez partner olan sevilen oyuncu hikayenin anlatım dilini ve farklı olay örgüsüne sahip olmasını özellikle beğendiğini belirtiyor. Aksiyon, gerilim ve duygusallığın bir arada olduğu Arak, Kara’nın hayatını çalanlardan geçmişinin hesabını sormasını konu alıyor.

arak dizisi uyarlama mı

 

Oyuncu kadrosunda; İlker Kaleli, Öykü Karayel, Tülin Özen, Mehmet Özgür, Yıldıray Şahinler, İlker Kızmaz, Kerem Arslanoğlu, Bedir Bedir, Furkan Kalabalık, Demircan Kaçel, Cem Zeynel Kılıç, Görkem Kasal, Beril Kolcu, Ilgaz Kaya ve Bennu Yıldırımlar gibi birbirinden değerli isimleri buluşturan Arak’ın yönetmen koltuğunda Ender Mıhlar otururken, senaryosunu ise Ayberk Çınar, Murat Can Oğuz ve Aslı Gönülay birlikte kaleme alıyor.

ARAK DİZİSİ NEREDE, HANGİ İLDE VE İLÇEDE ÇEKİLİYOR?

Arak dizisinin çekimleri, İstanbul’un Balat, Beşiktaş ve Galata gibi semtlerinde gerçekleştiriliyor.

ARAK DİZİNİ KONUSU NE?

Arak dizisi, Kara ile Zeynep’in hikayesine odaklanıyor. Yeni yapım hırsızlıkla hem kendini hem de yaşadığı mahalleyi geçindiren Kara’nın (İlker Kaleli) ailesinin hayatını mahvedenlerin peşine düşmesini ve sürpriz şekilde karşısına çıkan Zeynep ile (Öykü Karayel) başına gelenleri anlatıyor.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir