Anne ve anneannesini baltayla parçalayarak öldüren Rabia Çataklı kendi parmağını kesip yuttu

Zonguldak'ın Devrek ilçesinde annesini ve anneannesini baltayla parçalara ayırarak öldüren Rabia Çataklı tutuklandı. Cinayet anında evde sela okuduğu belirlenen Çataklı, sağlık kontrolü sırasında kendi serçe parmağını kopararak yuttu.

featured

Zonguldak‘ın Devrek ilçesinde korkunç bir olay yaşandı.31 yaşındaki psikolojik problemleri olan Rabia Çataklı, uyuyan annesi Şeyda Çataklı (56) ile anneannesi Medine Küçükkuyu’yu (77) bıçakla öldürdükten sonra ceset parçalarını camdan dışarı attı.

SAĞLIK KONTROLÜNDE SERÇE PARMAĞINI ISIRIP KOPARARAK YUTTU

Komşuların ihbarı sonrası olay yerine gelen polis ekipleri genç kadını gözaltına alırken, yaşanan olaylar burada da sona ermedi. Cinayet anında evde sela okuduğu belirlenen kadının, sağlık kontrolü için götürüldüğü hastanede kendi serçe parmağını ısırıp kopartarak yuttuğu öğrenildi.

CİNAYET SIRASINDA SELA OKUMUŞ

Olayla ilgili kan donduran detaylar ortaya çıktı. Polis ekipleri, Rabia Çataklı’nın cinayet anında evde sela okuduğunu tespit etti. Gözaltına alınan Çataklı’nın ifadesi esnasında da sadece tekbir getirdiği, polise ifade vermediği öğrenildi. Sağlık kontrolü için Devrek Devlet Hastanesi’ne götürülen Çataklı’nın, buradaki muayene sırasında kendi serçe parmağını ısırıp kopartarak yuttuğu öğrenildi.

İKİ GÜN ÖNCE KIZININ EVİNE ZİYARETE GELMİŞ

Medine Küçükkuyu’nun iki gün önce kızının evine ziyarete geldiği öğrenildi. Haberi alan yakınları olayın yaşandığı evin bahçesinde birbirlerine sarılırken, jandarma ekipleri incelemeyi sürdürdü. Ceset parçalarının da atıldığı camın altında mutfak malzemeleri ve kumanya görüldü.

MAHKEME TARAFINDAN TUTUKLANDI

Zonguldak’ın Devrek ilçesinde annesi Şeyda Çataklı ve anneannesi Medine Küçükkuyu’yu bıçakla öldürüp cesetlerden kestiği parçaları camdan atan Rabia Çataklı, çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir