Altındağ’daki olaylara ilişkin 72 kişi daha gözaltına alındı! 28’inin suç kaydı var…

featured

Ankara Emniyeti, dün yaptığı açıklamada Altındağ olaylarıyla ilgili sosyal medyada gerçek dışı paylaşım yapan ve olaylara karışan 76 kişinin gözaltına alındığını duyurmuş ve yakalanan kişilerin 38’inin yağma, kasten yaralama, hırsızlık ve uyuşturucu madde bulundurma suç kaydı bulunduğunu açıklamıştı.

Altındağ’daki olaylarla ilgili flaş gelişme! 76 kişi gözaltına alındı

72 kişi daha gözaltında

Ankara Emniyet Müdürlüğü, Altındağ’da 10 Ağustos’ta bir kişinin öldürülmesinin ardından yaşananlarla ilgili sosyal medyada provokatif paylaşımlarda bulunan ve çeşitli suçlardan aranan 72 kişinin daha yakalandığını bildirdi.

Ankara Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, şunlar kaydedildi;

Altındağ ilçemizde gerçekleşen müessif olay sonrası bölgede alınan önleyici tedbirler neticesinde 12 Ağustos günü güvenlik güçlerimizin ikazlarına uymayan, sosyal medya üzerinden provokatif paylaşımlarda bulunan ve çeşitli suçlardan aranan 72 şahıs doaha yakalanmıştır.

28’inin suç kaydı var

29 şahis hakkında idari işlem uygulanırken, 43 şahısla ilgili adli işlem başlatılmıştır. yakalanan şahısların 28’inin gasp, kasten yaralama, mala zarar verme, uyuşturucu madde imali, hırsızlık ve bunun gibi suçlardan kaydı bulunmaktadır. Konuyla ilgili çalışmalarımız devam etmektedir.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir