Alperen Duymaz’ın yeni dizisi “Alı-Kara”da partneri Hazal Kaya oldu

Son olarak dijital platformda yayınlanan Pera Palas'ta Gece Yarısı dizisinde rol alan başarılı oyuncu Hazal Kaya, ekranlara geri dönüyor. Kaya, yakışıklı oyuncu Alperen Duymaz ile partner olacak.

featured

Birsen Altuntaş’ın haberine göre, Alperen Duymaz‘ın partneri Hazal Kaya oldu. Alperen Duymaz ve Hazal Kaya, Karga Seven Pictures’ın yeni dizisi Alı-Kara’da başrolü paylaşacak. Polisiye bir aşk hikâyesi olan dizinin senaryosunu Eylem Canpolat yazıyor, yönetmenliğini ise Deniz Yorulmazer yapıyor. Hazal Kaya son Televizyon işi olan ”Misafir” adlı dizi’de Buğra Gülsoy ile başrolü paylaşmıştı. Dizi 5. bölümde final yapmıştı.

ALI-KARA DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Alperen Duymaz ve Hazal Kaya’nın başrollerini üstlendiği Alı-Kara dizisinin kanalı ve yayın tarihi henüz netleşmedi. Dizinin yapımcısı Karga Seven Pictures, “Hekimoğlu”, “Pera Palas’ta Gece Yarısı”, “Rise Of Empires Ottoman”, “Her Yerde Sen” gibi popüler projelerin yapımcısıdır. Duymaz, şirketin “Alı-Kara” isimli polisiye aşk dizisinin başrol oyuncusu olacak.

Dizinin yönetmen koltuğunda Deniz Yorulmazer oturacak. Deniz Yorulmazer, “Çukur”, “Kuzey Güney”, “Medcezir” gibi başarılı dizilerin yönetmenidir. Dizinin senaryosunu ise Eylem Canpolat yazacak. Eylem Canpolat, “Kara Para Aşk”, “Doğduğun Ev Kaderindir”, “Siyah Beyaz Aşk” gibi unutulmaz dizilerin senaristidir

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir