Alparslan Büyük Selçuklu Akça Hatun ölüyor mu? Fahriye Evcen diziden ayrılıyor mu?

Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde Akça Hatun'a hayat veren Fahriye Evcen, yeni bölümde kendini hançerliyor. Bu gelişmenin ardından 'Akça Hatun öldü mü, diziden ayrılıyor mu?' sorusu gündeme geldi.

Alparslan Büyük Selçuklu’da Fahriye Evcen‘ın canlandırdığı Akça Hatun’un akıbeti merak konusu oldu.

Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin Akça Hatun’u Fahriye Evcen, dizinin yayımlanan yeni bölüm fragmanında Alparslan uğruna kendisini hançerliyor. Bir süredir Alparslan dizisi oyuncu kadrosundan ayrılacağı iddia edilen Evcen’in yayımlanan sahne ile akıbeti merak konusu oldu. Akça ölüyor mu? İşte, yanıtı…

Elçin Sangu’nun “Allah belasını versin” dediği ünlü Fahriye Evcen mi?

AKÇA HATUN ÖLÜYOR MU, FAHRİYE EVCEN DİZİDEN AYRILIYOR MU?

Selçuklu sultanı Alparslan’ın ilk eşi olan Akça (Aka) Hatun, TRT1 ekranlarında yayımlanan Alparslan Büyük Selçulku dizisi ile gündeme geldi. Dizide Akça Hatun’a ise Fahriye Evcen hayat veriyor. Ancak yayımlanacak bölümde Akça, hançerle kendini yaralıyor. Olayın ardından gözler Evcen’in dizideki varlığına çevrildi. Konu hakkında henüz bir ayrıntı bulunmuyor. Bölümün yayımlanması ile durum netleşmiş olacak.

Cemal Enginyurt’a uluma konusunda rakip çıktı! Fahriye Evcen’in Alparslan’daki çok konuşulan uluma sahnesi…

“SEZON SONU VEDA EDECEK”

Öte yandan Gazeteci Birsen Altuntaş, haberinde ”Son gelen haberlere göre çok keyifli bir sezon geçiren Fahriye Evcen yapımcıyla anlaşarak sezon sonu planlandığı gibi “Alp Arslan Büyük Selçuklu” dizisine veda edecek.” ifadelerine yer vermişti.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir