Alp Navruz ve İlayda Alişan aşk mı yaşıyor?

Yaklaşık bir yıldır aşk yaşayan Ayça Ayşin Turan (30) ve Alp Navruz (32) çifti, geçtiğimiz aylarda yollarını ayırma kararı almıştı. Birbirlerini takip etmeyi bırakan ve fotoğraflarını silen ikiliden Navruz'un, katıldığı bir partide İlayda Alişan ile yakınlaştığı iddia edilmişti. İlayda Alişan ve Alp Navruz, sosyal medya hesaplarından birbirlerini takip etmeye başladı. İkilinin bu hamlesi aşk dedikodularını alevlendirdi.

featured

Meslektaşı Ayça Ayşin Turan’dan evlilik yolunda ayrılan Alp Navruz’un Etiler’de gerçekleşen bir derginin partisinde İlayda Alişan’la yakınlaştığı iddia edilmişti. Yan yana saatlerce sohbet eden ikili, gece boyunca dans edip eğlendiği söylendi. Haklarında aşk iddiasıyla ilgili sessiz kalan ikiliden beklenen hamle geldi.

TAKİPLEŞMEYE BAŞLADILAR

İkili haklarında çıkan aşk iddialarına yalanlamazsak, flaş bir adım attı. 26 yaşındaki İlayda Alişan ve 32 yaşındaki Alp Navruz, Instagram’dan birbirini takip etmeye başladı. Alişan, geçtiğimiz aylarda Kanal D ekranlarında yayınlanan Seversin dizisinde Burak Yörük ile başrolü paylaşmış ve rolüyle geniş bir hayran kitlesine ulaşmıştı.

 

ALP NAVRUZ KİMDİR

15 Ocak 1990 doğumlu Alp Navruz 32 yaşındadır. Eğitimini Yıldız Teknik Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü’nde tamamlayan genç oyuncu, modellik yaparken oyunculuk eğitimi almaya başladı. Oyunculuk alanında birçok ödülü bulunuyor.

Sırasıyla Ceberrut Filmi ve Arkadaşlar iyidir’de (TV dizisi) rol aldı 3. projesi olan Fazilet Hanım ve Kızları dizisi ise ona ün kazandırdı. Ardından halen devam etmekte olan Elimi Bırakma dizisiyle ekrana gelmeye başladı. Alina Boz ile başrolü paylaştığı dizide Cenk Çelen rolü ile çok sevildi.

ALP NAVRUZ’UN ROL ALDIĞI DİZİLER VE FİLMLER

2018 – Elimi Bırakma (Cenk) (TV Dizisi)

2017 – Fazilet Hanım ve Kızları (Sinan Egemen) (TV Dizisi)

2016 – Arkadaşlar İyidir (Berke) (TV Dizisi)

2015 – Ceberrut (Mert) (Sinema Filmi)

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir