Eski sevgilisinin peşini bırakmayan radyocu Özden Beşkazalıoğlu’na hapis cezası

Radyocu Özden Beşkazalıoğlu, ayrılmayı kabul edemediği eski sevgilisini tehdit edip genç kadını takip etmeye başladı. Eski sevgilinin ihbarıyla hakkında dava açılan Beşkazalıoğlu'nu mahkeme 1 yıl hapse mahkum etti.

featured

Radyocu Özden Beşkazalıoğlu, A.Ö. ile birlikteydi. İkili geçtiğimiz yıllarda ayrıldı. Radyocu iddiaya göre ayrılığı kabul edemeyip eski sevgilisine tehdit mesajları atmaya başladı. “Sana dünyayı dar edeceğim, seni öldüreceğim” şeklindeki mesajlarına hakaretler de ekleyen radyocu, genç kadını takip etmeye de başladı.

A.Ö.’nün işe gidip geldiği saatlerde ve evinde bulunduğu anlarda genç kadını takip eden radyocu, A.Ö. tarafından geçtiğimiz aylarda fark edildi. Tedirginliğe kapılan eski sevgili şikâyetçi oldu ve radyocu hakkında dava açıldı.

TEHDİT SUÇUNDAN BİR YIL HAPİS

Geçtiğimiz günlerde yapılan duruşmada eski sevgili, şikayetinden vazgeçti, radyocu ise özür diledi. Beşkazalıoğlu hakkında huzur ve sükûnu bozma ve hakaret suçlarından davanın düşürülmesine karar verilirken, radyocu tehdit suçundan bir yıl hapis cezasına çarptırıldı.

3 AYRI SUÇTAN DAVA AÇILDI

Soruşturma sonrası radyocu Beşkazalıoğlu’nun ifadesi alındı.

Radyocu tehdit ve hakaret içerikli mesajlar gönderdiğini kabul etti fakat o mesajları alkollüyken attığını beyan etti.

Pişman olduğunu da söyleyen radyocu hakkında tehdit, hakaret ve kişilerin huzur ve sükûnunu bozma suçlarından dava açıldı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir